Ryzen 5 3600 ve RX580 sisteme macOS sürüm önerisi

Makaleler
63
Selamlar herkese,

i3 8100 olan sistemime Mojave kurmuştum zor bela, bu sisteme de Mojave uyumlu olur mu?
  • İşlemcim: Ryzen 5 3600
  • Anakartım: MSI B450 TOMAHAWK MAX
  • RAM: 2x8 3600MHz G.SKILL Trident Z RGB CL18
  • Ekran Kartım: MSI ARMOR RX580 8G
  • Depolama: 2x Sata SSD
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mojave deneyebilirsin elbette.

Mojave deneyeceğim elimde 16 GB USB bellek yok çünkü

Ekran Kartı : MSI Radeon RX580 ARMOR OC 8GB GDDR5 256 Bit
Monitör : ASUS 21.5" VP228HE 60Hz 1ms VGA HDMI FHD Gaming Monitör
Windows SSD : TOSHIBA OCZ 480GB TR200 SATA3 2.5" SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma)
macOS SSD : WD Blue 2.5" 250GB SATA3 SSD
Klavye : VPRO V700S Alloy Blue Switch Mekanik Türkçe Gaming Klavye
Anakart : MSI B450M PRO-VDH PLUS 3466MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX
RAM : GSKILL 16GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
İşlemci : AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.2GHz 19MB Önbellek 65W 6 Çekirdek İşlemci
Kasa : THERMALTAKE V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı MidTower Gaming Kasa

Bu sisteme Catalina kurdum. Sadece sesi tanıtmak için Voodoohda ile classic olarak kurulum yaptım. Inun dışında tamamen kendiliğinden tanıdı. Kullandığım Efi'de bulunan kextleri Catalina deneyeceksen yazabilirim.

Hocam minimum 8 GB olsa kurmak isterdim lakin 16 GB lazım denilmiş konuda. Ek olarak her şeyi kendisinin algılaması gerçekten güzel çünkü kurulumdan sonra neyi, nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum o yüzden de biraz çekiniyorum diyebilirim. Aslında çok kolay gibi ama tam bir anlatım yok çoğu Youtube videosu hızlı hızlı geçiyor sanki işlemleri biliyormuşuz gibi.

Anlatım yeterli gelmiyorsa soracaksınız bizde çözüm sunacağız

Tamamdır o zaman indiriyorum Mojave için kaç GB ayırmam lazım?
Hocam fazlalık configleri silip zen olanı default olarak kaydettim, BIOS ayarlarını yaptıktan sonra bootladım tek seferde kurulum yeri geldi ama şapşal gibi disk ayırmayı unuttum Kaç GB vermeliyim sağlıklı olması için? Sormuştum zaten ama cevap gelmedi maalesef, bu saatte de uyanık birisi yoktur sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…