Ryzen 5 3600 voltaj ayarları

hocam şu videoya bir bakın derim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben voltajı 1250 de kullanıyorum. Gerisine karışmadım. Test yapmaya gerek varmı ?

Ben voltajı 1250 de kullanıyorum. Gerisine karışmadım. Test yapmaya gerek varmı ?
Benim işlemci 1.26V'da tam stabil olabildi. 4 kere üst üste cinebench r20 testi yaptım 1 saat boyunca aida 64'de tuttum bir sorun olmadı. Siz de deneyebilirsiniz. Ancak prime95 small testinde bilgisayar çöktü, işlemcinin hiç çekmediği ve çekeceğini de düşünmediğim voltaj değerlerini gördü. prime95'de çökmesine rağmen 1 aydır bir çökme yaşamadım işlemci üzerinde, diğer testler de dahil. Ama olur da herhangi bir yerde işlemci çökerse o gün voltajı attırmayı düşünüyorum. Siz de aynı adımları izleyebilirsiniz.

Prime95 bende yaptım, benim sistem de çöktü. 1300 v çıkardım. AAA oyunlarda 65 dereceyi geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…