Ryzen 5 3600 vs. Ryzen 7 2700X

Adnanmhc50

Picopat
Daha fazla  
İşlemcilerden hangisi daha iyi? Bana kalırsa 3600 daha güçlü ama 2700X güçlü ve güzel görünümlü bir soğutması var. Arada kaldım. İncehesap'tan almayı düşünüyorum. Eğer arada çok fark yoksa hangisi indirime girerse onu alacağım.

İşlemcilerden hangisi daha iyi? Bana kalırsa 3600 daha güçlü ama 2700X güçlü ve güzel görünümlü bir soğutması var. Arada kaldım. İncehesap'tan almayı düşünüyorum. Eğer arada çok fark yoksa hangisi indirime girerse onu alacağım.
2700X render için 3600 ise oyun için daha iyi.

Eğer render, yayın yapma gibi bir hedefiniz varsa 2700X. Onun dışındaki işler için kesinlikle R5 3600.

Hocam Photoshop, Premiere Pro vb. biraz da oyun için kullanacaksanız R7 2700X. Ama genellikle oyun için kullanacaksanız R5 3600. @Batu Z hocamız galiba kullanıyor ona sorabilirsiniz :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı