Ryzen 5 3600/X hala alınır mı?

Yer
𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁
Daha fazla  
Öncellikle merhaba Ryzen 5 3600/x bu fiyat bandında alınır mı? İkinci elde bile 1500 1700 TL civarlarında dün Gaming gecesine 1600 TL'ye gelmiş bu fiyatları vermek bana saçma geliyor yapabileceğim bir şey var mı? İkinci el pahalı 0 pahalı uygun bir işlemci bulursam kaçırmadan hemen alacağım 3600/x 1300 1400 fiyat bandında şekillenmiş aklımda ülkemizde dolar kuru belli bekledikce fiyatlar daha da yükseliyor son kalan parçam işlemci uygun fiyattlı nasıl temin edebilirim forumda satanlar varsa ulaşabilir mi?

Ryzen 5 3600 çok güçlü ve alınabilir, ama bugün 1700TL fiyat bandında iken 2 ay sonra 1400 TL(hayal) veya 2200 TL olabilir.

Hocam zaten mercbur almak zorundayım ama uygumn yollu arıyorum sizde haklısınız.

Anakartımı satın aldım.

Niye saçma geliyor? Ürünün fiyatı zaten 200 dolar. TL bazında vergisiz bile 1600 TL ediyor direkt. Fakat performans için soruyorsanız yeni seriyi bekleyebilirsiniz.

2-3 ay öncesinin 1300 lirası ile şimdinin 1700 lirası denk zaten . Bulunduğumuz durumdan ötürü mağdur oluyorsunuz ne yazık ki haklısınız.

Çünkü bir anda 1700 TL oldu 1, 5 2 ay öncesinde 1300TL'ye alabiliyordum 0 olarak.
Türkiye'ye hoşgeldiniz. Enflasyon'un utanılmasa tek hane açıklanacağı fakat reelde %100'lere dayanmış olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz. 1.5-2 ay öncesinde 1300 TL olan şey bugün 1700 TL diyorsunuz. 2 ay sonrasında aynı ürünün 2000 TL olma ihtimali de var ve düşük bir ihtimal değil.

Ona bakarsanız kimsenin beğenmediği, zamanında 30 bin TL verip sıfır aldığımız Renault Clio bugün 130 bin TL. Eder mi? Etmez ama öyle işte. Almaya kalksanız ödemeniz gereken fiyat budur ne yazık ki.

Haklısınız neyse bu işlemcinin bu kadar olmadığını bilen birinden almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…