144hz monitörüm var, yeni topladığım bir sistem ancak eski sistemimde 1050ti ile 300fpsleri görüyordum bu sistemle daha fazla almam gerekmez mi veyahut daha fazla almak istiyorum.
144hz monitörüm var, yeni topladığım bir sistem ancak eski sistemimde 1050ti ile 300fpsleri görüyordum bu sistemle daha fazla almam gerekmez mi veyahut daha fazla almak istiyorum.
Maalesef kötü bir şey. Bazı işlemciler daha düşük voltajlarla yüksek hızlara çıkabilirken. Bazıları aynı frekansa çıkmak için daha fazla voltaj ister. Ilk söylediğime sahip olanlar silikon kumarını kazanmış sayılıyor işte.
Maksimum Turbo frekansı 4.4 olmasına rağmen 4.2 GHz'in üstüne cıkmıyor. CS:GO oynuyorum daha fazla FPS almak için işlemcimin maksimum performansta calışmasını istiyorum sürekli 4.4GHz'de çalışmasını istiyorum bu mümkün müdür? (Güç ayarlarında yüksek performans modunda)
CS:GO için Overclock yapmanın mantığı ne? Zaten 144Hz monitörün var. 144 kareden fazla göremezssin. Asus ROG Swift 360Hz monitörün olsa kabul edilebilir. Bnece uğraşman gereksiz olur.
Dostum RYZEN MASTER üzerinden daha demin 4.3GHz için işlemciye 1.5v verdim. 98 derecelere kadar çıkıtı bende vazgeçtim. Stok soğutucun varsa senin de bu hayalden vazgeçmeni öneririm.
Dostum RYZEN MASTER üzerinden daha demin 4.3GHz için işlemciye 1.5v verdim. 98 derecelere kadar çıkıtı bende vazgeçtim. Stok soğutucun varsa senin de bu hayalden vazgeçmeni öneririm.