Merhaba Ryzen 5 3600X almayı düşünüyorum ama anakartımı destekler mi emin olamadım ASUS Prime A320M-E araştırdığımda ise Ryzen 5 3600'ü OC yapmadan kullanabilirsiniz diyorlar ama Ryzen5 3600X alacağım.
Merhaba Ryzen 5 3600X almayı düşünüyorum ama anakartımı destekler mi emin olamadım ASUS Prime A320M-E araştırdığımda ise Ryzen 5 3600'ü OC yapmadan kullanabilirsiniz diyorlar ama Ryzen5 3600X alacağım.
3600X almana gerek yok çünkü aralarında değecek bir fark yok bence 3600 al uğraşma derim şahsen ben 3600 almayı düşünüyorum gayet yeterli bir işlemci 3600X ile arasında da kayda değer bir fark yok.
bende öyle düşünüyodumda 3600 de fanı küçük olduğu için ısınma sorunu varmış bende direk x e baktım ama sıvı soğutucuya para biriktirebilirim yada normal fan alırım fiyatına bağlı teşekkürler yardım ettiğiniz için
Bende öyle düşünüyordumda 3600'de fanı küçük olduğu için ısınma sorunu varmış bende direk X'e baktım ama sıvı soğutucuya para biriktirebilirim ya da normal fan alırım fiyatına bağlı teşekkürler yardım ettiğiniz için.
Bence fanı büyük diye X alma. 3600 al 1-2 ay CPB kapalı oyna sıkıntı çıkmaz, öyle çok ahım şahım yüksek sıcaklıklar yok. Sıvı soğutma almana da gerek yok Extreme bir OC yapmayacaksan. MSI Core Frozr L veya Arctic Duo al keyfine bak. Kullanan biri olarak söylüyorum.
3600X almana gerek yok çünkü aralarında değecek bir fark yok bence 3600 al uğraşma derim şahsen ben 3600 almayı düşünüyorum gayet yeterli bir işlemci 3600X ile arasında da kayda değer bir fark yok.