Ryzen 5 3600X RX 5600 XT sistem nasıldır?

menagon61

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son olarak ekran kartını sipariş ederek sistemi tamamladım. Gelmesini bekliyorum kurmak için fakat içim içime sığmıyor. Kendi öz bilgim ile her parçayı titizlikle seçtim. Sizce nasıl sistem oldu? Sistemi kullanma amacım oyun oynamak ve video işlemek olacak. Deneyimli kardeşlerimin yorumlarını merakla takip edeceğim.
MSI B450 Tomahawk Max
Ryzen 5 3600X.
Sapphire Pulse RX 5600 XT.
G.Skill Trident Z 3600MHz CL16 8x2.
FSP Hydro 700 PSU.
Dark cosmos kasa.
Crucial P1 500GB m2SSD

Bir de sizlerden 2K monitör tavsiyesi istiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel. Birkaç öneri yapabilirdim normalde fakat almışsınız artık, hayırlı olsun.

Monitör için de bütçenizi belirtmelisiniz.

Sistem gayet güzel. Birkaç öneri yapabilirdim normalde fakat almışsınız artık, hayırlı olsun.

Monitör için de bütçenizi belirtmelisiniz.
Önerilerinizi merak ettim şimdi
Zahmet olmaz ise paylaşabilir misiniz? Benim açımdan bi problem olmayacak belki başka arkadaşlar görür onların işine yarayabilir.

Bu arada monitör için bütçe 2000-1500 civarı olacak.
edit:ekleme

3600 alıp 5700 alabilirdiniz, sağlık olsun. Gayet güzel sistem. 3600'ün soğutucusu vasat. 3600x'in soğutucusu çok güzel. Hayırlı olsun gayet güzel.

3600 alıp 5700 alabilirdiniz, sağlık olsun. Gayet güzel sistem. 3600'ün soğutucusu vasat. 3600X'in soğutucusu çok güzel. Hayırlı olsun gayet güzel.

Katılıyorum ama bir süreliğine o işlemci fanıyla idare edip RX 5700 alırdı sonra azcık para biriktirip kule tipi soğutucu alabilirdi neyse sağlık olsun .

Ben de işlemciyi R5 3600 yapıp RAM'leri 3200 MHz'e düşürüp 5700 XT'ye zorlamanızı önerecektim. Monitör olarak da aşağıdakileri öneririm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…