Cemakkaya Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 101 23 Mayıs 2020 #1 Bu sistem hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2020
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 23 Mayıs 2020 #2 Her şey müthiş fakat Gamepower marka klavye fare yerine başka marka alın lütfen.
Fatolhout Centipat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 172 23 Mayıs 2020 #3 Monitor, klavye, fareyi daha kaliteli markalar tercih edilebilir.
eqho Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 654 Çözümler 5 23 Mayıs 2020 #4 Mouse ve klavye için bütçenizi belirtin ona göre bir tavsiye yapalım. Gamepower pek önermiyorum.
Cemakkaya Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 101 23 Mayıs 2020 #5 Fatolhout dedi: Monitor, klavye, fareyi daha kaliteli markalar tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Onun dışında sistem iyi midir klavye ve mause sıkıntı değil Fatolhout dedi: Monitor, klavye, fareyi daha kaliteli markalar tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Onun dışında yeterli bi sistem midir? honigstein dedi: Her şey müthiş fakat Gamepower marka klavye fare yerine başka marka alın lütfen. Genişletmek için tıkla... 1440p oyunları akıcı oynayabilir miyim bunu merak ediyorum eqho dedi: Mouse ve klavye için bütçenizi belirtin ona göre bir tavsiye yapalım. Gamepower pek önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun performansı 1440 p de nasıl olur sizce?
Fatolhout dedi: Monitor, klavye, fareyi daha kaliteli markalar tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Onun dışında sistem iyi midir klavye ve mause sıkıntı değil Fatolhout dedi: Monitor, klavye, fareyi daha kaliteli markalar tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Onun dışında yeterli bi sistem midir? honigstein dedi: Her şey müthiş fakat Gamepower marka klavye fare yerine başka marka alın lütfen. Genişletmek için tıkla... 1440p oyunları akıcı oynayabilir miyim bunu merak ediyorum eqho dedi: Mouse ve klavye için bütçenizi belirtin ona göre bir tavsiye yapalım. Gamepower pek önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun performansı 1440 p de nasıl olur sizce?
eqho Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 654 Çözümler 5 23 Mayıs 2020 #6 Cemakkaya dedi: Onun dışında sistem iyi midir klavye ve mouse sıkıntı değil. Onun dışında yeterli bir sistem midir? 1440P oyunları akıcı oynayabilir miyim bunu merak ediyorum. Oyun performansı 1440 p de nasıl olur sizce? Genişletmek için tıkla... Her şey iyi bir de nereden alacaksınız onu öğrenebilir miyim? Kasanızı merak ettim onu da öğrenebilir miyim?
Cemakkaya dedi: Onun dışında sistem iyi midir klavye ve mouse sıkıntı değil. Onun dışında yeterli bir sistem midir? 1440P oyunları akıcı oynayabilir miyim bunu merak ediyorum. Oyun performansı 1440 p de nasıl olur sizce? Genişletmek için tıkla... Her şey iyi bir de nereden alacaksınız onu öğrenebilir miyim? Kasanızı merak ettim onu da öğrenebilir miyim?
Ozncnozcn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 23 Mayıs 2020 #7 Sapphire alma hocam. Ucuz diye yönelme üzülürsün. MSI Gaming X modelini tercih et. Monitörde Gamepower yerine AOC, ASUS veya Gigabyte kullan. Ve evet 2K'da iyi bir performans verir.
Sapphire alma hocam. Ucuz diye yönelme üzülürsün. MSI Gaming X modelini tercih et. Monitörde Gamepower yerine AOC, ASUS veya Gigabyte kullan. Ve evet 2K'da iyi bir performans verir.
eqho Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 654 Çözümler 5 23 Mayıs 2020 #8 Cemakkaya dedi: Onun dışında sistem iyi midir klavye ve mouse sıkıntı değil. Onun dışında yeterli bir sistem midir? 1440P oyunları akıcı oynayabilir miyim bunu merak ediyorum. Oyun performansı 1440 p de nasıl olur sizce? Genişletmek için tıkla... Elbette 1440P'de akıcı oynayabilirsiniz.
Cemakkaya dedi: Onun dışında sistem iyi midir klavye ve mouse sıkıntı değil. Onun dışında yeterli bir sistem midir? 1440P oyunları akıcı oynayabilir miyim bunu merak ediyorum. Oyun performansı 1440 p de nasıl olur sizce? Genişletmek için tıkla... Elbette 1440P'de akıcı oynayabilirsiniz.
Cemakkaya Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 101 23 Mayıs 2020 #9 eqho dedi: Her şey iyi bir de nereden alacaksınız onu öğrenebilir miyim? Kasanızı merak ettim onu da öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kendim toplucam ürünleri Perşembe günü hayırlısıyla kasa konusunda kararsızım
eqho dedi: Her şey iyi bir de nereden alacaksınız onu öğrenebilir miyim? Kasanızı merak ettim onu da öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kendim toplucam ürünleri Perşembe günü hayırlısıyla kasa konusunda kararsızım
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #10 1444P'de yağ gibi akar. Ama gözünüzü seveyim Gamepower kullanmayın, sonra pişman olursunuz.