Ryzen 5 3600X sistem nasıl?

Şuan piyasadaki çoğu 3000MHz RAM hazır OC profili eklenmiş 2133 veya 2400MHz RAM modelleridir. Bence biraz araştırma ile çok rahat OC yapabilirsiniz.

Hatta işin ustalarından biri böyle bir OC bile yaptı:

Bende zaten 3000MHz RAM olduğu için daha hiç RAM OC işine girmedim ama birkaç ay sonra herhalde bu işlem bana da lazım olacak 😁
Hocam anakarti Asus Prime B550M-K AMD yapsam Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) 3600 MHz alabiliyorum anakartı düşürmek sorun olur mu ?
İleride RAM'leri değiştirmenizi öneririm çünkü PUBG gibi bir oyun da RAM çok önemlidir
Anakartı Asus Prime B550M-K AMD yapsam sorun olur mu ? 3600 MHz hızında ram alırım.
Arkadaşlar satın almayı yaptım : Ryzen 5 3600x , Asus TUF Gaming B550M-Plus AMD , Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz aldım sizce nasıl ?

Son düzenleme:
Hocam anakarti ASUS Prime B550M-K AMD yapsam Corsair Vengeance 16 GB (2x8GB) 3600 MHz alabiliyorum anakartı düşürmek sorun olur mu?

Anakartı ASUS Prime B550M-K AMD yapsam sorun olur mu? 3600 MHz hızında RAM alırım.
Arkadaşlar satın almayı yaptım: Ryzen 5 3600X, ASUS TUF Gaming B550M-PLUS AMD, Corsair Vengeance LPX 16 GB 3000MHz aldım sizce nasıl?

B550 secmeniz cidden güzel olurdu fakat bütçeniz kısıtlı olduğu için ben yine de B450 öneririm.
SSD tarzı şeyler alabilirsiniz kalan para ile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı