C Cemal Can Acar Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 10 31 Mayıs 2020 #21 277662 dedi: Hocam konu troll değilse suratıma tükürün. Genişletmek için tıkla... hocam yapmayın
anil1906 Kilopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 557 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #22 Antonio Montana dedi: @Cemal Can Acar kullanan arkadaşlar sana nasıl kapatacağını söyler, videosu da vardır mutlaka. Genişletmek için tıkla... açtığın konu çözüldü denmiş ancak benim rog strix rtx üstünde led on/off tuşu var sol köşede sende de olması lazım bi bak varsa hepten kapatabilirsin. Dosya Ekleri asus_rog_strix_rtx_2070_oc_review_biosbutton.jpg 140,1 KB · Görüntüleme: 40
Antonio Montana dedi: @Cemal Can Acar kullanan arkadaşlar sana nasıl kapatacağını söyler, videosu da vardır mutlaka. Genişletmek için tıkla... açtığın konu çözüldü denmiş ancak benim rog strix rtx üstünde led on/off tuşu var sol köşede sende de olması lazım bi bak varsa hepten kapatabilirsin.
C Cemal Can Acar Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 10 31 Mayıs 2020 #23 anil1906 dedi: açtığın konu çözüldü denmiş ancak benim rog strix rtx üstünde led on/off tuşu var sol köşede sende de olması lazım bi bak varsa hepten kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... tamam rog ekran kartı istiyorum anil1906 dedi: açtığın konu çözüldü denmiş ancak benim rog strix rtx üstünde led on/off tuşu var sol köşede sende de olması lazım bi bak varsa hepten kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam rog ekran kartı olsun yeter anil1906 dedi: açtığın konu çözüldü denmiş ancak benim rog strix rtx üstünde led on/off tuşu var sol köşede sende de olması lazım bi bak varsa hepten kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam istemiyorum rog tuf olsun bu pc çalışır mı acaba görüntü yıltılır mı?: PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Son düzenleme: 31 Mayıs 2020
anil1906 dedi: açtığın konu çözüldü denmiş ancak benim rog strix rtx üstünde led on/off tuşu var sol köşede sende de olması lazım bi bak varsa hepten kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... tamam rog ekran kartı istiyorum anil1906 dedi: açtığın konu çözüldü denmiş ancak benim rog strix rtx üstünde led on/off tuşu var sol köşede sende de olması lazım bi bak varsa hepten kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam rog ekran kartı olsun yeter anil1906 dedi: açtığın konu çözüldü denmiş ancak benim rog strix rtx üstünde led on/off tuşu var sol köşede sende de olması lazım bi bak varsa hepten kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam istemiyorum rog tuf olsun bu pc çalışır mı acaba görüntü yıltılır mı?: PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com