Ben bu pandemi döneminde birazda evde kalmanın verdiği hisle bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Mevcut Casper Excalibur G805 Dizüstümü satıp yeni bir sistem toplayacağım. Bu sistemi araştırmalarım sonucunda Ryzen5 3600x üzerine kurmayı düşündüm ancak sistemin geri kalanında kafamda bazı soru işaretleri var ve kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle daha önceden indirimde yakaladığım MSI 165Hz 1ms Curved monitörü aldım. Sistemin geri kalanı için ise 8500₺ civarı bütçem olacak. Kurmayı düşündüğüm sistem:
Bu sistem sizce nasıldır, özellikle Rainbow gibi FPS oyunlarını çok oynuyorum. Bu bütçe için bu sistem yeterli mi yoksa sizce daha iyi bir sistem kurulabilir mi? Eğer ki bu bütçeye uygun tavsiyeniz varsa paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
EVGA GeForce RTX2060 SUPER SC BLACK GAMING 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Teşekkür ederim, birkaç yerde Radeon RX5700'ün RTX2060 a göre daha iyi performans gösterdiğine dair yazılar okudum bu konuda düşünceleriniz nelerdir acaba?
EVGA GeForce RTX2060 SUPER SC BLACK GAMING 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bir de başta ben de Ryzen 7 3700x ile sistemi kurmayı düşündüm ancak çevremden birkaç kişi Ryzen 5 3600x ile en iyi oyun performansının alındığını söyledi kafam karıştı bu konuda. Çok mantıklı da gelmedi açıkçası ama size de danışmak isterim.