NightFell Femtopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 tmınidump.rar drive.google.com Merhabalar, YouTube videosunu izledim ve geldim. Yeni topladıgım sistemde mavi ekran hatası alıyorum. ASUS TUF B450M PRO s anakart. Ryzen 5 3600X. 8x2 16 RAM Corsair 3.600MHz RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
tmınidump.rar drive.google.com Merhabalar, YouTube videosunu izledim ve geldim. Yeni topladıgım sistemde mavi ekran hatası alıyorum. ASUS TUF B450M PRO s anakart. Ryzen 5 3600X. 8x2 16 RAM Corsair 3.600MHz RAM.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 2 Aralık 2020 #2 Ekran kartı sürücünü güncelle. En başta DDU ie var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra ekran kartının kendi sitesinden en günce WHQL imzalı sürücüyü indir. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal Ethernet kartın var galiba. Onun donanım kimliğini paylaş. Sürücüsünü güncellemek için. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücünü güncelle. En başta DDU ie var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra ekran kartının kendi sitesinden en günce WHQL imzalı sürücüyü indir. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal Ethernet kartın var galiba. Onun donanım kimliğini paylaş. Sürücüsünü güncellemek için. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun