Ryzen 5 3600X sorunlu mu?

butcem en fazla 6700 cunku daha 240hz monitor alicam o da 3k oldugundan dolayi pc icin daha ayiramam
XPG 256GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD aralarında en iyi seçenek.
tamamdir tesekkurler degistirecegim

Bilgisayar toplamayla ilgili cok bir bilgim yok fakat kasanin 600W'si yetersiz mi kalir?

Tanidigim bir abim soyledi bende biraz forumlari arastirdim sonra biraz suphelenmistim .

Tanıdığın abine selam söyle kardeşim insanlara yanlış bilgi vermesin.

butcem en fazla 6700 cunku daha 240hz monitor alicam o da 3k oldugundan dolayi pc icin daha ayiramam

tamamdir tesekkurler degistirecegim
İmzamdaki sistem 240 FPS'leri görmüyor. Yani günümüz en iyi oyunlar bile o kadar değil. En fazla gördüğüm LOL'dü ona da 144 Hz yetiyor. Seninkinden daha üst bir sistemde 144 HZ bir monitör kullanıyorum. 240 Hz alman cidden ölü masraf olur. Yani üst düzey sistem takılmak istersen git anakarta yatırıp yap derim.

240hz yi csgo icin aliyorum abi suan yari profesyonel olarak oynuyorum faceit 8 9 levelden sonrasi 240hz oldugundan dolayi biraz zor oluyor
+100TL ile şu sistemi önerebilirim. Bence çok daha iyi olur
Eki Görüntüle 517973
bi bakiyim

240hz yi csgo icin aliyorum abi suan yari profesyonel olarak oynuyorum faceit 8 9 levelden sonrasi 240hz oldugundan dolayi biraz zor oluyor

bi bakiyim
Ben yine de ölü masraf diyorum. 144- 240 Hz senin ping değerinle yine anlamsızlaşacak. Kaldı ki onu 60-144 Hz kıyaslaması kadar algılamak kolay değil. Belli değil gibi yani. Ayrıca İtopya tavsiye etmiyorum dostum. Sistemin geç gelir,ararsın ulaşamazsın, teknik destek alamazsın vs.

+100TL ile şu sistemi önerebilirim. Bence çok daha iyi olur
Eki Görüntüle 517973

Sorunun cevabına gelirsek R5 3600X ile bir ısınma sorunu yaşamazsın.
agirlikli csgo oynuyorum ve csgo daha cok islemci uzerinden yedigi icin ryzen 5 3600x yaptim attigin sistem gayet guzel dusunucem bunuda
pc almak icin incehesap iyimidir peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…