5600 veya 5600X karşılığında üstüne çok uçuk rakamlar istenmediği sürece üzerine nakit + işlemci şekilde takaslayabilirim.
Sıvı soğutmam bozulduğu için yeni soğutucu gelene kadar herhangi bir stres testi şu anlık yapamıyorum ancak ciddi olarak düşünen arkadaşlar bekleyebilirse yeni soğutucu teslim edilince istedikleri testi verecekleri bir iletişim adresine veya bu konuya atabilirim. Pinlerinde yanlış görmediysem sorun yok.
Güncelleme: Fiyatını 1800 yerine 1700 olarak güncelliyorum.
@DarKSaGaa Gerçekten dolandırıcı değilim
Elimdeki sıvı soğutma bozulunca yeni soğutucu aldım almışken çevremde herkes önce işlemciyi yükselt sonrasında ekran kartına bakarsın diyordu dinliyeyim dedim. Ekran kartı mı önce satılır yoksa işlemci mi zaman göstericek
. İlgileniyorsan soğutucu gelince istediğin testi yapar yüklerim buraya.
Soğutucum geldi ve R23 üzerinde çoklu ve tekli çekirdek testleri gerçekleştirdim. Test sırasında PBO ve CPB açıktı.
Soğutucu ise Thermalright Peerless Assassin 120 Black
Testler gerçekleşirken herhangi bir donma veya takılma görmedim.
Sıvı soğutmam bozulduğu için yeni soğutucu gelene kadar herhangi bir stres testi şu anlık yapamıyorum ancak ciddi olarak düşünen arkadaşlar bekleyebilirse yeni soğutucu teslim edilince istedikleri testi verecekleri bir iletişim adresine veya bu konuya atabilirim. Pinlerinde yanlış görmediysem sorun yok.
Güncelleme: Fiyatını 1800 yerine 1700 olarak güncelliyorum.
@DarKSaGaa Gerçekten dolandırıcı değilim
Soğutucum geldi ve R23 üzerinde çoklu ve tekli çekirdek testleri gerçekleştirdim. Test sırasında PBO ve CPB açıktı.
Soğutucu ise Thermalright Peerless Assassin 120 Black
Testler gerçekleşirken herhangi bir donma veya takılma görmedim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: