Arkadaşlar birkaç gün önce bir sistem topladım;
Adsız - Hızlı Resim
Bilgisayar toplamayı bilen arkadaşlardan birkaç ricam olacak.
1. Sistem sizce nasıl olmuş. Herhangi bir uyumsuz, kronik sıkıntılı, bunu buraya niye koydun dediğiniz bir parçası var mı?
2. Bilgisayara PSU bilgim olmadığı için iyi ve yeterli bir PSU ekleyemedim. İyi bir PSU önerisine ihtiyacım var.
3. Bu sisteme eklediğim sıvı soğutucu, kasanın uyumlu Corsair soğutucularının arasında görünmüyor. Acaba uyumlu ama sadece oraya yazmamışlar mı? Eğer uyuyor ise sizce bu soğutucuyu alınır mı? (Sisteme kesinlikle bir sıvı soğutucu almak istiyorum. Bu olmuyor ise de lütfen sisteme uyumlu bir tane önerir misiniz).
4. Ne yazık ki birkaç duyumdan ve tecrübeden sonra sağdan soldan toplama olayını bıraktım. Sadece ve sadece QP bilişim veya İtopya'dan tam takım alacağım bu sistemi. O yüzden önereceğiniz PSU ve sıvı soğutucuyu lütfen bu 2 yerden önerin.
5. Bu sitelerin 2'sinde de toplama ve driver kurma olayı var. Sizce her şeyi onlara mı yaptırıp isteyeyim yoksa kendim driver kurup kendim mi test yapayım. Çünkü bildiğim kadarı ile ne kadar doğrudur? Bilinmese de 2 site de driverları kurup test edip yolladığını yazmış.
6. Bütçe olarak sıkıntım yok arkadaşlar, PSU'da sıvı soğutucu da sisteme uyumlu olsun, iyi olsun, güçlü olsun parası önemli değil.