Ryzen 5 3600X ve 5700 XT sisteme PSU önerisi

KünefeRam

Decapat
Makaleler
3
2.png

Arkadaşlar topladığım sistem bu. Bu sisteme iyi ve güçlü bir 750W PSU arıyorum. Fiyat benim için sıkıntı değil. Sizden bir ricam da sistemin nasıl olduğu ile ilgili bir yorum yapar mısınız? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşların attıklarına bütçe yetmezse kendi kullandığım modeli öneririm;
Sistem güzel olmuş ama bu devirde 240Gb SSD yeterli değil maalesef. 480-512Gb modellere bakmanızı öneririm.

@Vorplody sistemi kurmak adına küçük bir şey aldım 2tb hdd tamamen oyun depom olucak. @Frequency5GHz,@helvaci sizleri rahatsız ediyorum ama arkadaşım bu sisteme teraziyi şaşırmışsın sen gibi bir şey söyledi. Acaba şaka mı yaptı bilemiyorum sistem çok mu dengesiz fiyat güç bakımından anlamadım? umarım şakasına yazmıştır.

@Vorplody sistemi kurmak adına küçük bir şey aldım 2TB HDD tamamen oyun depom olacak. @Frequency5GHz,@helvaci sizleri rahatsız ediyorum ama arkadaşım bu sisteme teraziyi şaşırmışsın sen gibi bir şey söyledi. Acaba şaka mı yaptı bilemiyorum sistem çok mu dengesiz fiyat güç bakımından anlamadım? Umarım şakasına yazmıştır.

RAM'ler, kasa ve sıvı soğutma pahalı modeller seçmişsin belki ondan demiştir.

@Vorplody sistemi kurmak adına küçük bir şey aldım 2tb hdd tamamen oyun depom olucak. @Frequency5GHz,@helvaci sizleri rahatsız ediyorum ama arkadaşım bu sisteme teraziyi şaşırmışsın sen gibi bir şey söyledi. Acaba şaka mı yaptı bilemiyorum sistem çok mu dengesiz fiyat güç bakımından anlamadım? umarım şakasına yazmıştır.
Ne demek istediğini arkadaşınıza sorun. Yukarıdaki parçaların 9500 lira civarında tuttuğunu düşünüyorum. Eğer bu kadar verdiyseniz normal. 13000 lira verdiyseniz çok vermişsiniz. Hepsi kaliteli parçalar o yüzden fiyat yüksek.

2TB HDD'ye hikayeli oyunlar kuracaksanız sıkıntı yok ama rekabetçi oyunlar sıkıntı yaratır. Sistem gayet güzel, kaliteli bileşenler seçilmiş ileriye dönük olmuş.

Kaliteli bileşenler seçilmiş bir sistem = daha az baş ağrısı. Sizinkisi de böyle bir sistem olmuş. Bu sisteme yukarıda önerildiği gibi Seasonic Focus Plus ya da Corsair RM750x gibi bir güç kaynağı yakışır. FSP Hydro G de onlara denk diyebileceğimiz bir seri, onu da alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı