ApollonioS
Centipat
rampage dark ve bir kaç tane daha marka hakkında bayağı kötü yorumlar var farkındayım bu kasanın kullanıcıları bayağı + puan verdiği için eklemiştim kasa bütçem 800-1000 tl arası psu dahilKasayı Rampage almayın. Özellikle PSU dahilse. Kasa için bütçenizi belirtirseniz öneri yapabiliriz.
ssd ile arasında 20 tl fark ediyor sizin attığınız linkteki ram 1x8 266 tl benimki 2x8 497,5 tl teşekkürler yorumun için
o rtx2060 s ile benim eklediğim rtx2060'ı gpucheck gibi sitelerde karşılaştırmıştım . fark sadece belirli oyunlarda 5-7 arası değişiyordu kullanıcıları benim eklediğim kartı daha fazla beğenmişti. ama aklım bir yandan da bunda kalmadı değil .Ekran kartının üzerine 100 tl daha ekleyip RTX 2060 Super alabiliyorsun:
Super alman daha mantıklı hertürlü, arasında gayet de hatrı sayılır fark var. Ayrıca sistemin güzel kasayı değiştirelim bütçe söyle de.rampage dark ve bir kaç tane daha marka hakkında bayağı kötü yorumlar var farkındayım bu kasanın kullanıcıları bayağı + puan verdiği için eklemiştim kasa bütçem 800-1000 tl arası psu dahil
ssd ile arasında 20 tl fark ediyor sizin attığınız linkteki ram 1x8 266 tl benimki 2x8 497,5 tl teşekkürler yorumun için
o rtx2060 s ile benim eklediğim rtx2060'ı gpucheck gibi sitelerde karşılaştırmıştım . fark sadece belirli oyunlarda 5-7 arası değişiyordu kullanıcıları benim eklediğim kartı daha fazla beğenmişti. ama aklım bir yandan da bunda kalmadı değil .
Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) Fiyatı
Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
PSU ile beraber MB511 veya MB520 alabilirsin. Onun dışında eğer 2060 Super alabileceksen kesinlikle al. Sadece FPS testlerine bakma 2060 Super her türlü daha üstün.rampage dark ve bir kaç tane daha marka hakkında bayağı kötü yorumlar var farkındayım bu kasanın kullanıcıları bayağı + puan verdiği için eklemiştim kasa bütçem 800-1000 tl arası psu dahil