Ryzen 5 3600X ve RX 5700 XT sistem toplama

"Bellek Frekansı olarak 3600 MHz alman en iyi tercih olarak ama gecikme değerlerinin düşük olması gerekiyor" Şimdi sizinle birlikte bakınca gördüm tepki süresi denilen bir şey varmış. Ana kartımı sizin tavsiyenize uyarak Tomahawk B450 Max aldım diyelim 4lü Ram slotu var.

4 adet 8GB 'lik 16 CL tepkime süreli bir bellek mi yoksa
19CL tekime süreli 2 adet 16GB 'lik bir bellek mi etkili olur.

Aynı MHz değerine sahipse 4 adet 8GB 'lik 16 CL daha iyi olur.
Aynı MHz değerine sahipse 4 adet 8GB 'lik 16 CL çok daha iyi olur.

Monütör tavsiyeniz 24" oldu 27" için 300tl verebilirim diye düşünüyorum. Fakat bazı tavsiyeler "1080p de 27"gereksiz büyük bir oran. Dikkatli bir gözünüz varsa monitöre de yakın duruyorsanız 1-2 mt. kadar mesela pixelleri sayabilirsiniz. En azından ben 1080p çözünürlükte 27" 'te sayıyorum net bana göre kaliteli değil bu oran. 24" ideal" diyorlar. Sizce de bütçe kısıtımız olmadan 27" yerine 24" mi alınmalı belki 24"in 165Hz olanına kaynak aktarılabilir.
Monütör tavsiyeniz 24" oldu 27" için 300tl verebilirim diye düşünüyorum. Fakat bazı tavsiyeler "1080p de 27"gereksiz büyük bir oran. Dikkatli bir gözünüz varsa monitöre de yakın duruyorsanız 1-2 mt. kadar mesela pixelleri sayabilirsiniz. En azından ben 1080p çözünürlükte 27" 'te sayıyorum net bana göre kaliteli değil bu oran. 24" ideal" diyorlar. Sizce de bütçe kısıtımız olmadan 27" yerine 24" mi alınmalı belki 24"in 165Hz olanına kaynak aktarılabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…