S suqub Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 10 11 Aralık 2019 #11 first_fps dedi: Hayırlı olsun oyunları en iyi atmosferle oynamanız dileğiyle. Sizin için de uygunsa ne kadar fiyat verdiniz bu sisteme komple? Bu sisteme çok yakın bir PC topluyorum da . Genişletmek için tıkla... Indirimlerden yararlanarak aldim toplam 10.400 tl civari tuttu. EjderLefLef dedi: Ben psu alırken özellikle dikkat ettim 8+4 olsun diye. Kaldı ki şuanda kullandığım anakart 8 pin istiyor ilerde lazım olur diye yinede aldım. Genişletmek için tıkla... +4 pin oc icin denmis hep onun icinde sivi sogutma lazim bide o toplara hic girmek istemedim ben fps ye o kadarda etki edecegini sanmiyorum.
first_fps dedi: Hayırlı olsun oyunları en iyi atmosferle oynamanız dileğiyle. Sizin için de uygunsa ne kadar fiyat verdiniz bu sisteme komple? Bu sisteme çok yakın bir PC topluyorum da . Genişletmek için tıkla... Indirimlerden yararlanarak aldim toplam 10.400 tl civari tuttu. EjderLefLef dedi: Ben psu alırken özellikle dikkat ettim 8+4 olsun diye. Kaldı ki şuanda kullandığım anakart 8 pin istiyor ilerde lazım olur diye yinede aldım. Genişletmek için tıkla... +4 pin oc icin denmis hep onun icinde sivi sogutma lazim bide o toplara hic girmek istemedim ben fps ye o kadarda etki edecegini sanmiyorum.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 11 Aralık 2019 #12 suqub dedi: Indirimlerden yararlanarak aldim toplam 10.400 tl civari tuttu. +4 pin oc icin denmis hep onun icinde sivi sogutma lazim bide o toplara hic girmek istemedim ben fps ye o kadarda etki edecegini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim anakart nedense o takılı olmadığında 40 45 derecelerde çalışıyor. Taktıktan sonra 30a düştü
suqub dedi: Indirimlerden yararlanarak aldim toplam 10.400 tl civari tuttu. +4 pin oc icin denmis hep onun icinde sivi sogutma lazim bide o toplara hic girmek istemedim ben fps ye o kadarda etki edecegini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim anakart nedense o takılı olmadığında 40 45 derecelerde çalışıyor. Taktıktan sonra 30a düştü
S suqub Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 10 11 Aralık 2019 #13 BerzerkFrost dedi: Benim anakart nedense o takılı olmadığında 40 45 derecelerde çalışıyor. Taktıktan sonra 30a düştü Genişletmek için tıkla... Daha toplamak nasip olmadi parcalar vi gelirse test edicem bende bakalim.
BerzerkFrost dedi: Benim anakart nedense o takılı olmadığında 40 45 derecelerde çalışıyor. Taktıktan sonra 30a düştü Genişletmek için tıkla... Daha toplamak nasip olmadi parcalar vi gelirse test edicem bende bakalim.