Ryzen 5 3600X vs i5 9600K

GabiX

Centipat
Test videolarında çok az i5 9600K önde gibi duruyor ama yeni çıkan ryzen 3000 serisi almak mı mantıklı yoksa intelden şaşmamak mı?

Her zaman yenilik. Ayrıca amd işlemciler çok daha iyi bana göre. Faakat i5 9. nesil olması ve intel olması dolayısıyla fiyat farkı çok olcakatır

Her zaman yenilik. Ayrıca amd işlemciler çok daha iyi bana göre. Faakat i5 9. nesil olması ve intel olması dolayısıyla fiyat farkı çok olcakatır
R5 3600X ile i5 9600K aynı fiyat aralığında. Fiyatlar eşit. Ryzen 5 3000 serisi Intel 5'den yine geride kalmış gibi görüküyor. Ben de yenilikciyim. İ5 9600K da yeni bir işlemci 1 yıl olmadı daha çıkalı

Çoklu çekirdek performansını ne yapacağız? 3600X yaklaşık %40 daha performanslı çoklu çekirdekte, tekli çekirdekte %2 önde olsa ne olacak. 3XXX serisi ile AMD, Intel'i geride bıraktı. Bunun yanında Intel 14nm, AMD 7nm

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…