Ryzen 5 4500U laptopta Windows 11 kullanılır mı?

LotMaqs

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
WDC PC SN730 SDBPNYT-512-1006
Ekran kartı
AMD Radeon(TM) Graphics
Anakart
Bilmiyorum
İşlemci
AMD Ryzen 5 4500U
Dizüstü bilgisayarım yakın zamanda çok sayıda mavi ekran vermeye başladı bin türlü çözüm denedim olmadı. Şimdi ise bir başka yol olan formatı deneyeceğim. Şu an Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçilir mi? Sistemime göre geç geçme derseniz iyi olur. İstediğimde bu zaten sanırsam ekim 2025 de Windows 10 desteği kesiliyormuş. O zamana kadar kadar Windows 10 da mı kalayım? Yoksa Windows 11 23H2 veya 24H2 sistemimi aşağı bırakıyorum.

(Bu laptopun sistemi o kadar iyi değil emin olamayıp soruyorum) önceden bu bilgisayara öncesinde W11 kurmuştum ama eskiden olduğu için buglardan bezip Windows 10'a geri geçmiştim.

Dizüstü bilgisayarım yakın zamanda çok sayıda mavi ekran vermeye başladı bin türlü çözüm denedim olmadı. Şimdi ise bir başka yol olan formatı deneyeceğim. Şu an Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçilir mi? Sistemime göre geç geçme derseniz iyi olur. İstediğimde bu zaten sanırsam ekim 2025 de Windows 10 desteği kesiliyormuş. O zamana kadar kadar Windows 10 da mı kalayım? Yoksa Windows 11 23H2 veya 24H2 sistemimi aşağı bırakıyorum.

(Bu laptopun sistemi o kadar iyi değil emin olamayıp soruyorum) önceden bu bilgisayara öncesinde W11 kurmuştum ama eskiden olduğu için buglardan bezip Windows 10'a geri geçmiştim.
Windows 11’e geçebilirsin ama bence hala 10 daha stabil. Karar senin.

Windows 10 desteği bitene kadar kullanabilirsin.
Destek bitince Windows 11'e geçmen senin için iyi olur.

Geçebilirsiniz, bug sorunları ortadan kalktı.

Windows 10 da kara kıldım Windows 10'un ISO dosyasını nereden bulabilirim? Normal Microsoft'un sitesinde indirme yeri çıkmıyor bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı