Sizce hangisi tercih edilmeli? Ve hangisinin oyun performansı daha yüksek? İkisi de yaklaşık aynı fiyata denk geliyor(ekran kartı 2 GB modeli)
(Alıntı:Ryzen 5 4650G vs Ryzen 3100 + GTX750TI)
G.Skill RipjawsV 8GB 3600MHz DDR4 Ram F4-3600C18S-8GVK en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sizce hangisi tercih edilmeli? Ve hangisinin oyun performansı daha yüksek? İkisi de yaklaşık aynı fiyata denk geliyor(ekran kartı 2 GB modeli)
(Alıntı:Ryzen 5 4650G vs Ryzen 3100 + GTX750TI)
Başka bir forumdaki konuyu kopyalamak yasak diye biliyorum. Ceza yiyebilirsiniz.
İleriye dönük bir sistem lazımsa 4650G alın. Yok alırım daha hiç yükseltmem dersen şu anki halleriyle 3100 ve 750Ti oyunlarda daha fazla FPS verecektir.
İleriye dönüklük açısından benim tercihim Ryzen 5 4650G'den yana olurdu ileride takar ekran kartımı devam ederim. Eğer yükseltme yapmam diyorsanız Ryzen 3 3100 750 Ti alabilirsiniz APU sisteme göre daha fazla FPS değeri alacaksınızdır.
Başka bir forumdaki konuyu kopyalamak yasak diye biliyorum. Ceza yiyebilirsiniz.
İleriye dönük bir sistem lazımsa 4650G alın. Yok alırım daha hiç yükseltmem dersen şu anki halleriyle 3100 ve 750 Ti oyunlarda daha fazla FPS verecektir.
İleride güzel bir ekran kartı için para toplayabilir miyim veya atıyorum 2000TL GTX1650SUPER parası toplasam zam gelir diye korkuyorum. O yüzden çok kararsızım.
İleriye dönüklük açısından benim tercihim Ryzen 5 4650G'den yana olurdu ileride takar ekran kartımı devam ederim. Eğer yükseltme yapmam diyorsanız Ryzen 3 3100 750 Ti alabilirsiniz APU sisteme göre daha fazla FPS değeri alacaksınızdır.