Ryzen 5 5500 %100 kullanılıyor

k0zm1k

Centipat
Makaleler
1

Bakın burada şu anda normal gözüküyor fakat ben AFK durduğumda 4-5'lere iniyor hiçbir şey yapmazsam. Amuse hareket ettirmemek dahil ama bu Görev Yöneticisi'nin pencerisini hareket ettirirsem hemen 70.80 oluyor. Google'da 100/100 oluyor aralıksız Full hiç aşağıya inmiyor. Nasıl çözerim?

Virüs yok.
Crarckli progrom yok.
Başlangıç uygulamalarının hepsi kapalı.

Sistem özellikleri:

RTX 4060 8 GB.
Ryzen 5 5500.
16 GB 3600 MHz RAM.
512 GB depolama.
Kasa yeni 8 aylık falan oyuncu kasası.
GTA 5 girip normal yapınca ayrları sabit 140-144 FPS öyle diyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bir şey soracağım antivirüs programı kurulumu özellikle Norton gibi antivirüsler çok saçma çalışıyor

Sadece Malwarebytes Var O Kadar Biliyormusun bir anda böyle oldu Geri yüklemede bir işe yaramadı?=

Oyun Oynatmıyor Direkt Yani Mc Açıcam Açmıyor bilgisayarı kullanamıyorum neredeyse

Bu Çalışan Yani cpu yiyenlerde Hep sistem uygulamaları Yani Svchost.exe Falan filan

Sadece Malwarebytes Var O Kadar Biliyormusun bir anda böyle oldu Geri yüklemede bir işe yaramadı?=
Malwarebytes silip dener misin birde ona göre kullanımı ölçmüş olursun.

Atamıyorum Fotoğraftı

mc'ye Tıkladığımda Wsappx Diye Bir şey 100/89 A kadar çıkıyor ama mc açılmıyor

Dostum bir şey soracağım antivirüs programı kurulumu özellikle Norton gibi antivirüsler çok saçma çalışıyor.

Dostum antivirüs maksimum %5 falan kullanır öyle %100 kullanması normal değil.

Hocam format atabilirsiniz veya ayarlardan sıfırlayabilirsiniz benim bilgisayarımda da vardı formata gerek kalmadan sıfırlayınca geçti.

Hocam antivirüs programı %5 kullanmıyor Norton kullandığım zaman kullanım %20 çıkıyordu. Arkada yaptığı işleme göre değişiyor. Ayrıca Norton'un örneğin tek servisi yoktu birkaç servis üstünden çalıştığında kullanımı %45 50 civarlarına geliyor. Fakat sildiğimde normale dönmüştü

Hocam bende de Norton var fakat öyle bir durumla karşılaşmadım işlem yaparken atıyorum tarama yaparken o kadar oluyordur belki onun haricinde karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…