T tugra0101 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #21 Bir şey soracağım benim sistemim için en uygun macOS sürümü nedir onu kurayım ekran kartım RX 5700XT. claus dedi: Atacağım bekleyin. Ryzen paket Tahoe.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr USB içindeki EFI klasörünü komple sil. Buradaki 6 çekirdek Ryzen EFI ile dene ve gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Bunda 2 adet seçenek vardı birisi macOS Sequoia indir diğeride EFI adında bir şeydi Sequoia adındaki seçenekte Apple logosunda takılıyordu diğerinde ise siyah ekranda kalıyordu.
Bir şey soracağım benim sistemim için en uygun macOS sürümü nedir onu kurayım ekran kartım RX 5700XT. claus dedi: Atacağım bekleyin. Ryzen paket Tahoe.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr USB içindeki EFI klasörünü komple sil. Buradaki 6 çekirdek Ryzen EFI ile dene ve gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Bunda 2 adet seçenek vardı birisi macOS Sequoia indir diğeride EFI adında bir şeydi Sequoia adındaki seçenekte Apple logosunda takılıyordu diğerinde ise siyah ekranda kalıyordu.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.805 Makaleler 60 Çözümler 828 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #22 Tekrar buradaki 6 çekirdek ile dener misin ? Denemeden önce USB içindeki EFI silip tekar buradaki uygun EFI'yi komple atıp dene. Ryzen Tahoe.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Denerken boot ekranında Reset NVRAM atıp dene.
Tekrar buradaki 6 çekirdek ile dener misin ? Denemeden önce USB içindeki EFI silip tekar buradaki uygun EFI'yi komple atıp dene. Ryzen Tahoe.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Denerken boot ekranında Reset NVRAM atıp dene.
T tugra0101 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #23 Olmuyor bende vazgeçtim. Denemekten.