Ryzen 5 5500 GTX 1650 sistemde OBS yayın kasma donma yapıyor

A4B DayI

Hectopat
Daha fazla  
Sistem: Ryzen 5 5500 GTX 1650 ve 16 GB2400MHz RAM.
OBS'ten Twitch yayını yaparken eskiden hiç kasma donma olmuyordu RDR yayını yaparken bile aşırı akıcıydı fakat bu son 2 3 haftadır aşırı bir kasmalar donmalar falan oluyor çözmeye uğraşıyorum fakat ben kendim çözemedim zaten pek anlamıyorum bu ayarlardan en son çare buraya geleyim dedim. OBS ayarlarını ve internet hızını aşağıya koyuyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-15_144736963.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Ekran Alıntısıinternet.PNG
    4,7 KB · Görüntüleme: 46

Kodlayıcı ayarlarından kodlayıcıyı işlemci ya da ekran kartına alın profilleri tek tek deneyin hangisi kasma donma yapmıyor diye.

Kodlayıcı ayarlarından kodlayıcıyı işlemci ya da ekran kartına alın profilleri tek tek deneyin hangisi kasma donma yapmıyor diye.

Şu an 3500 bitratede kasmadan veriyorum ama çamurlaşıyor yayın 14 uploadım var kaç bitrate vermeliyim bir bilgin var mı?

Hocam 2.250 - 6.000 Kb/sn aralığında olmalı kodayıcı değiştirin ekran kartı ile veriyorsunuz işlemyicle verin çamurlaşma varsa.

Ekran kartında drop oluyordu işlemciye çekince düzeldi tahminimce 4500 5000 bitrate arası versem çamurlaşmada gidecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…