Bir hafta önce gençergamingden hazır sistem aldım ve işlemci ısınıyor gibi geldi bana korkuyorum, high on Life ve Cyberpunk 2077 oynarken çok geçmeden 85 derecelere geliyor. Kasanın önü mesh, arkada egzoz fan var fakat sıcaklık normal değil gibi, ekstra kule tipi soğutucu alınır mı?
En ucuz DeepCool AK400-WH İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400-WH İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.281,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bir hafta önce gençergamingden hazır sistem aldım ve işlemci ısınıyor gibi geldi bana korkuyorum, high on Life ve Cyberpunk 2077 oynarken çok geçmeden 85 derecelere geliyor. Kasanın önü mesh, arkada egzoz fan var fakat sıcaklık normal değil gibi, ekstra kule tipi soğutucu alınır mı?
O sıcaklık değil kullanım, işlemciniz 79 derece de çalışıyor.
Stok soğutucu ile Cyberpunk gibi bir oyunda normal sayılabilir fakat hafif UV ile sıcaklık dengelenebilir.
Kasanın yarı mesh olması da etmen tabi.
İşlemciniz 79 derecede çalışıyor. Stok soğutucunuz olması ve Cyberpunk gibi bir oyun oynamanıza göre normaldir fakat önerilen 75 dereceyi geçmemesidir. Arkadaşın attığı ID-Cooling marka soğutucu önerimdir.
Stok soğutucu için normal. Ama 1 ay sonra havalar ciddi şekilde ısınacak ve evinizde klima falan yoksa o sıcaklık değerleri yükselecek. Bu tip durumları yaşamak istemiyorsanız kule tipi soğutucu alınır.