Ryzen 5 5500 overclock nasıl yapılır?

OFFSET_07

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda Thermalright king kule tipi soğutucu ve MSI M100R mesh kasa aldım birkaç güne gelecek ben işlemcime yaklaşık 300MHz kadar OC yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Ne önerirsiniz veya önerebileceğiniz vir rehber videosu var mıdır? İyi akşamlar.
Ryzen 5 5500
ASUS B450M K II.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer fotoğraf video düzenleme gibi işlerde kullanacaksanız yarardan çok zararı oluyor, stabil olmuyor.

Ryzenmaster ile Basic view de gayet basit deneme yanılma yöntemleriyle beraber BIOS'a gir çık uğraşmadan overclock yapabilirsiniz. Overclock yaparken de performansı ölçmek için Cinebench'teki multi CPU skorlarını baz almanızı öneririm.

Bende de aynı işlemci var, BIOS 2022'den kalma, güncelleyeyim dedim daha güncelleyemeden BIOS ekranında donakaldı bilgisayar. Çok garip handikapları var şimdi bilgisayara müdahale etsem mi bilemiyorum.

CPB ve PBO enabled hale getirerek yüzeysel overclock yapabilirsin. Ryzen Master ile Windows üzerinden yine çok detaylı olmayacak şekilde yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

( undervolt )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı