Bütçeni bilmiyorum ancak senin için PCI-e 4.0 bu kadar önemliyse anladığım kadarıyla 6500 XT kullanıcısısın İkinci el 3600 alabilirsin. Sıfır 3300X/3600 fiyatları şu an aşırı derecede pahalı ve o fiyatları hak etmiyorlar.
Bütçeni bilmiyorum ancak senin için PCI-e 4.0 bu kadar önemliyse anladığım kadarıyla 6500 XT kullanıcısısın ikinci el 3600 alabilirsin. Sıfır 3300X/3600 fiyatları şu an aşırı derecede pahalı ve o fiyatları hak etmiyorlar.
Ekran kartı, işlemci ve anakart aynı PCI-e sürümüne sahip olmalıdır. 1 tanesi düşük 2 tanesi yüksek sürüm olsun, diğer 2'si de düşük olanın hızında çalışır.
Bu arada RX 6600'de PCI-e 4.0 o kadar kritik bir mevzu değil ama istiyorum diyorsan da dediğim gibi, ikinci elden ucuza 3600 alıp kullanabilirsin.
Ekran kartı, işlemci ve anakart aynı PCI-e sürümüne sahip olmalıdır. 1 tanesi düşük 2 tanesi yüksek sürüm olsun, diğer 2'si de düşük olanın hızında çalışır.
Bu arada RX 6600'de PCI-e 4.0 o kadar kritik bir mevzu değil ama istiyorum diyorsan da dediğim gibi, ikinci elden ucuza 3600 alıp kullanabilirsin.