M ManowarKing Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 18 16 Mart 2024 #1 Arkadaşlar merhaba aşağıda linkini paylaştığım bu sistemi almayı düşünüyorum uygun mudur, darboğaz problemi yaşatır mı? AMD R5 5600X - RTX 4060 - B450M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5600X - RTX 4060 - B450M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar merhaba aşağıda linkini paylaştığım bu sistemi almayı düşünüyorum uygun mudur, darboğaz problemi yaşatır mı? AMD R5 5600X - RTX 4060 - B450M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5600X - RTX 4060 - B450M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #2 Alınmaz pahalı. Maksimum bütçe nedir?
S Swapxnz Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #3 İşlemci yükseltilirse daha iyi olur hocam.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #4 Swapxnz dedi: İşlemci yükseltilirse daha iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye daha iyi sistemler varken o sisteme işlemci upgrade edilmez kazık fiyat da zaten.
Swapxnz dedi: İşlemci yükseltilirse daha iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye daha iyi sistemler varken o sisteme işlemci upgrade edilmez kazık fiyat da zaten.
M ManowarKing Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 18 16 Mart 2024 #5 Hocam internetten almamayı düşünüyorum 21-22 çıkabilirim.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #6 ManowarKing dedi: Hocam internetten almamayı düşünüyorum 21-22 çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi 5600 RAM'i XPG yap -4 TL olandan SSD'yi de Kioxia yap. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
ManowarKing dedi: Hocam internetten almamayı düşünüyorum 21-22 çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi 5600 RAM'i XPG yap -4 TL olandan SSD'yi de Kioxia yap. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
SnickerSnatcher Picopat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #7 ManowarKing dedi: Hocam internetten almamayı düşünüyorum 21-22 çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Vatan bilgisayarın sitesinden baktığın sistemler " Web'e özel fiyat " oluyor zaten. ManowarKing dedi: Hocam internetten almamayı düşünüyorum 21-22 çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef internetten almak istemiyorum diyerek alınabilecek bilgisayarların tamamını eledin. Mağazadan pc satılmıyor artık. 2 ayda bir falan bir açılış bir kampanya vb. bir şey olduğunda satılıyor anca.
ManowarKing dedi: Hocam internetten almamayı düşünüyorum 21-22 çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Vatan bilgisayarın sitesinden baktığın sistemler " Web'e özel fiyat " oluyor zaten. ManowarKing dedi: Hocam internetten almamayı düşünüyorum 21-22 çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef internetten almak istemiyorum diyerek alınabilecek bilgisayarların tamamını eledin. Mağazadan pc satılmıyor artık. 2 ayda bir falan bir açılış bir kampanya vb. bir şey olduğunda satılıyor anca.
M ManowarKing Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 18 16 Mart 2024 #8 İnternetten kastım, görerek alma taraftarıyım. Vatandan hangi hazır sistemleri önerirsiniz ona bakayım o zaman.
İnternetten kastım, görerek alma taraftarıyım. Vatandan hangi hazır sistemleri önerirsiniz ona bakayım o zaman.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #9 ManowarKing dedi: İnternetten kastım, görerek alma taraftarıyım. Vatandan hangi hazır sistemleri önerirsiniz ona bakayım o zaman. Genişletmek için tıkla... Vatandan bir sistem önermem genellikle kazık olur. GameGaraj'ın mağazasına git o zaman.
ManowarKing dedi: İnternetten kastım, görerek alma taraftarıyım. Vatandan hangi hazır sistemleri önerirsiniz ona bakayım o zaman. Genişletmek için tıkla... Vatandan bir sistem önermem genellikle kazık olur. GameGaraj'ın mağazasına git o zaman.