Ryzen 5 5500 + RX 580 sistem alınır mı?

Talha Kaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar fiyatlarına zam geleceğini duyunca sistem almaya karar verdim normalde ekim Eylül gibi güzel bir sistem almayı düşünüyordum vergi zamlarını duyunca kısık bir bütçeyle şöyle bir sistem gördüm ve almaya karar verdim sistemin fiyatı 12000TL sizce alınır mı? Sistem 2023'te nasıl performans verir düşüncelerinizi almak istedim, şimdiden teşekkürler sistem özellikleri şöyle;

Ryzen 5 5500 işlemci.
RX 580 8 GB GDDR5 grafik kartı.
Gigabyte A520M k V2 1.0 anakart.
8x2 16 GB RAM.
480 GB M.2 SSD.
600W bitfenix Helios hel 300 kasa.

Sistem 12000TL bilgisayarlara gelecek zammı katarak düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Not: İkinci ele sıcak bakmıyorum.

Aşırı pahalı. Kendin toplayarak A750 bir sistem toplayabilirsin. Buradan da yardım alırsın. Mesela işlemciyi 2. el alabilirsin, 2. el bir bilgisayar parçası alınacak ise bu işlemci olmalı.

Elinzde 12000TL varsa daha iyi indirimler yakalarsınız bu sistem iyi değil.

Alınmaz, pahalı. RX 6600 gibi daha güncel bir kart ile sistem toplanabilir. Neden ikinci ele sıcak bakmıyorsunuz? Testler yapıldıktan ve param güvende açıldıktan sonra her türlü alınabilir.

Birinci else alınır bence çok uygun bir fiyat.

Alınmaz, pahalı. RX 6600 gibi daha güncel bir kart ile sistem toplanabilir. Neden ikinci ele sıcak bakmıyorsunuz? Testler yapıldıktan ve Param Güvende açıldıktan sonra her türlü alınabilir.

İleride sistemi satıp daha iyi bir sistem almayı düşünüyorum acele ile aldığım bir sistem güncel bir fırsat veya indirim göremedim eldeki en iyi sistem bu gözüküyor GTX 1650 falan 14 15 bin TL olduğunu gördüm.

YouTube'da birçok kanal kampanya yapıyor yakalayabilirsen çok güzel sistemler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…