İşlemcim Ryzen 5 5500. ekran kartım RX 6600. GTA 5 oyununda işlemci kullanımım 80% ekran kartı kullanım oranlarım 40% ile 30% arasında değişiyor. Bunun tam tersi olmasını nasıl sağlayabilirim?
RAM'den değildir yüksek ihtimal de. Ben yerinde olsam her şeyi tek tek incelerdim. RAM'lerin yerini değiştirip veya 1 tanesini takmayıp deneyebilirsin. BIOS vb şeyler güncel mi?Çift kanal hocam Kingston Fury Beast 3200 MHz XMP açık durumda. Acaba sebep RAM'lar olabilir mi bozuk olduğunu anlamamın bir yolu var mı?
RAM'den değildir yüksek ihtimal de. Ben yerinde olsam her şeyi tek tek incelerdim. RAM'lerin yerini değiştirip veya 1 tanesini takmayıp deneyebilirsin. BIOS vb şeyler güncel mi?
Undervolt yapmışşın galiba işlemci sıcaklığı için. Normal kendi ayarlarında denedin mi?Her şeyim güncel son sürümde RAM'lerin yerini değiştirmeyi deneyebilirim fakat pek bir şey olacağını düşünmüyorum. Yazılımsal olarak önereceğin birşey varsa hemen uygulayayım hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.