Ayarların Full de olması rekabetçi modda işine yaramaz. Hikayeli oyunlarda daha çok işine yarar
5-10dk ya atıcam. Sana zahmet CS2 yi açıp konsolda fps_max " " yazıp görsel atarmısın. Sadece bu kısmı at çünkü konsolda ip adresleri vs. Herşey yazıyor. Güzelce kırp atıver.
Tamam ona da bakarım birazdan ama Fps ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Bu ayarları yapıp fps değerlerine tekrardan bakarmısın. Bir de fps_max 400 yap. 0 sınırsız demek diye biliyorum ama genede değer verelim.
Grafik ayarlarım
Bu ayarları yapıp fps değerlerine tekrardan bakarmısın. Bir de fps_max 400 yap. 0 sınırsız demek diye biliyorum ama genede değer verelim.
Grafik ayarlarım Eki Görüntüle 2210731
Grafik ayarlarım Eki Görüntüle 2210731
Daha fazla kısmında yazıyor sçstemim ordan bakabilirsin.
Hocam AMD ekran kartlarından çok bilgim yok ama bana aşağıda verdiğim uygulamadan sensörler kısmından oyundayken arkaplanda açık kalıp deathmatch sonrası bütün verilerini atarmısın.
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.