Ryzen 5 5500 sistem 27 bin TL'ye değdi mi?

Asgari 5.500 TL iken 27k ya bu sistemi almışsınız. Çok üzücü fena kazık atmışlar. 2 tane bu sistemden alabilirdiniz veya en üst düzey bir pc dizebilirdiniz. Ramınızı 2x8 yapıp monitörü 165hz 1080p yaparsanız sorunsuz tüm oyunları yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.

Dediğini anlayabiliyorum annemle yaklaşık 3 ay tartıştık internetten almak için sonunda 10000 TL fazla veririm internetten almam dedi bende ne halin varsa gör dedim.
Monitör 2K fakat bilgilerinde Full HD yazıyor nedenini bilmiyorum.

Eğer RAM sayısından bahsediyor iseniz 2 RAM'im var kanal ne demek onu bilmiyorum.

Monitörü cidden satmaya gerek var mı? Başka bir parçayı yükseltsem olmaz mı?

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-14_141246528.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 36
Çok pahalıya almışsın. İnternetten güvenilir sitelerden bir şeyler satın almanın tamamen normal olduğunu annene söyle bu konuyu da gösterebilirsin. Kendi fazla para ödemeyi kabul ettiyse kendi bilir.

Bizzat ben kendim teknolojik hiçbir ürünümü şimdiye kadar gidip mağazadan almadım.

Hocam 6600 XT 2K için yeterli değil. Ekran kartını değiştiremiyorsan, monitörü değiştir.

2K'da 6600 XT ile yeterli verimi alamazsın.

Monitörü satmaya gerek yok, o nereden çıktı? 2K monitör satıp 1080P'ye dönülmez. İleride ekran kartı güncellemesi yaparsın. 6600XT o kadar kötü bir ekran kartı değil, 2K'da da kullanılır.

Monitörü satmaya gerek yok, o nereden çıktı? 2K monitör satıp 1080P'ye dönülmez. İleride ekran kartı güncellemesi yaparsın. 6600XT o kadar kötü bir ekran kartı değil, 2K'da da kullanılır.

Ben sorunu ekran kartında değil de işlemci de buluyorum. Ama emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…