yunusemr_37
Femtopat
Daha fazla
SağolAnakart B550 yap ve 1 TB SSD yap derim.
Ig yazarsan sana bir video gondericem PC ile alakalıAnakart B550 yap ve 1 TB SSD yap derim.
Ig yazarsan sana bir video gondericem PC ile alakalıAnakart B550 yap ve 1 TB SSD yap derim.
Sağ ol.
Ig yazarsan sana bir video göndereceğim PC ile alakalı.
Ig yazarsan sana bir video göndereceğim PC ile alakalı.
Tmdir YouTube atiyorumKasayı da değiştirirsen iyi olabilir, bütçene bağlı. İstersen anakarttan falan da vazgeçebilirsin.
Olmaz. Özel iletişim adresi yasak. YouTube'a atıp buraya atabilirsin eğer bu konuyla ilgiliyse. Bu konuyla ilgili değilse başka bir konu açabilirsin.
Tmdir YouTube atiyorum
Kasayı da değiştirirsen iyi olabilir, bütçene bağlı. İstersen anakarttan falan da vazgeçebilirsin.
Olmaz. Özel iletişim adresi yasak. YouTube'a atıp buraya atabilirsin eğer bu konuyla ilgiliyse. Bu konuyla ilgili değilse başka bir konu açabilirsin.
Sence bu komple sisteme 30k verilirmiTmdir YouTube atiyorum
Tamamdır YouTube atiyorum.
Sence bu komple sisteme 30k verilir mi?
Haha bilmediğim için sorun yok başka PCler bakarım boşa para verirdim3060'ı gördükten sonra videoyu kapattım. Alınmaz, verilmez.
Teşekkürler yardımın için yarın tekrar sorabilirim görüşmek üzereHaha bilmediğim için sorun yok başka PCler bakarım boşa para verirdim
3060 çok mu kötü ya benim oynicagim oyunlar valo cs pes GTA 5 oynatmazmi ben öyle cyberpunk red dead vs. Oynamıyorum3060'ı gördükten sonra videoyu kapattım. Alınmaz, verilmez.
Haha bilmediğim için sorun yok başka PC'ler bakarım boşa para verirdim.
Teşekkürler yardımın için yarın tekrar sorabilirim görüşmek üzere.
3060 çok mu kötü ya benim oynayacağım oyunlar Valorant CS pes GTA 5 oynatmazmi ben öyle Cyberpunk red Dead vs. oynamıyorum.
Anladım teşekkürler bu paraya bı sistem onerirmisin herhangi bi site olr içinde monitör ve soğutucu olsa yeter klavye vs. önemli deilBu paraya 3060 alınmaz. Paraya göre kötü tabii.
Haha bilmediğim için sorun yok başka PC'ler bakarım boşa para verirdim
Teşekkürler yardımın için yarın tekrar sorabilirim görüşmek üzere
3060 çok mu kötü ya benim oynayacağım oyunlar Valorant CS pes GTA 5 oynatmazmi ben öyle Cyberpunk red Dead vs. oynamıyorum
Aslında 3060 güzelde fiyatı çok kötü bu fiyata 4070 hazır sistem var
Anladım teşekkürler bu paraya bı sistem onerirmisin herhangi bi site olr içinde monitör ve soğutucu olsa yeter klavye vs. önemli deilAslında 3060 güzelde fiyatı çok kötü bu fiyata 4070 hazır sistem var
Anladım teşekkürler bu paraya bir sistem onerir misin herhangi bir site olr içinde monitör ve soğutucu olsa yeter klavye vs. önemli değil.