yunusemr_37
Femtopat
Daha fazla
Çok sağol çok güzelde indirim var
AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
monitör soğutucu eklenir onlar kolay bu sistemi alınAnladım teşekkürler bu paraya bı sistem onerirmisin herhangi bi site olr içinde monitör ve soğutucu olsa yeter klavye vs. önemli deil
Anladım teşekkürler bu paraya bir sistem onerir misin herhangi bir site olr içinde monitör ve soğutucu olsa yeter klavye vs. önemli değil
monitör soğutucu eklenir onlar kolay bu sistemi alın
ID-Cooling SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
ID-Cooling SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Monitör soğutucu eklenir onlar kolay bu sistemi alın
ID-Cooling SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
ID-Cooling SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Çok sağ ol çok güzelde indirim var
Teşekkürler ama indirim biterse 30 bin tl. sadece PC veremem benim attigim nasıl monitör eklensePRIME777 attığı güzel onu alabilirsin
Sence bu sistem nasıl monitör eklense zaten işlemci soğutucusuyla birlikte geliyor diye biliyorum.PLANET-BLOOM/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
PLANET-BLOOM/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Tmdir iyi geceler çok sağolun bu saatte ugrastinizHocam bu sistemi alın monitör ve soğutucu önerdim
Teşekkürler ama indirim biterse 30 bin TL. Sadece PC veremem benim attigim nasıl monitör eklense
Tm hocam teşekkürler AMD biraz sorunlu diyolar o yüzden ben nvidiadan devamHaklısın indirim bitmeden yakalarsan güzel olur AMD istersen alternatif atıyorum yoksa onu alabilirsin
ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Tamamdır iyi geceler çok sağ olun bu saatte ugrastiniz
Tm hocam teşekkürler AMD biraz sorunlu diyorlar o yüzden ben NVIDIA'dan devam