BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #11 CPU ömrünü biraz etkiler, diğer bileşenlere bir alakası yok. Bu önemsenecek bir mesele değil.
P pc arayışı içinde Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 880 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ocak 2023 #12 BERWAR dedi: CPU ömrünü biraz etkiler, diğer bileşenlere bir alakası yok. Bu önemsenecek bir mesele değil. Genişletmek için tıkla... Sence benim PC de FPS arttirir miydi kar OC desteklemedeği için yapamıyorum
BERWAR dedi: CPU ömrünü biraz etkiler, diğer bileşenlere bir alakası yok. Bu önemsenecek bir mesele değil. Genişletmek için tıkla... Sence benim PC de FPS arttirir miydi kar OC desteklemedeği için yapamıyorum
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #13 OC maksimum silikon kalitesine göre 5-10 FPS artış olur.
P pc arayışı içinde Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 880 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ocak 2023 #14 BERWAR dedi: OC maksimum silikon kalitesine göre 5-10 FPS artış olur. Genişletmek için tıkla... He boşver ozman zaten oc yapilmiyor
BERWAR dedi: OC maksimum silikon kalitesine göre 5-10 FPS artış olur. Genişletmek için tıkla... He boşver ozman zaten oc yapilmiyor