Ryzen 5 5500 sistem parçaları uyumlu mu?

EyManTR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD R5 5500/Ekran Kartı: MSI GAMING X 1060 6GB/Anakart: Gigabyte B450M K/Ram: Kingston Fury 16x1/Kasa: XPG Valor Mesh/Fan: Stock AMD Cooler/Kulaklık: Rampage Stormy/Klavye: Rampage KB-R81/Mouse: SteelSeries Rival 3/Telefon: Samsung A7 2017
Meslek
Yok
Selam bilgisayar topluyorum bu parçalar uyumlu mu? Ekran kartı şu anlık almayacağım lütfen gereksiz öneri yapmayın kafam karışıyor.

Anakart: MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakart.

Ekran kartı: Şu anlık yok.

İşlemci: Ryzen 5 5500.

RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL18.

SSD: Western Digital Green SN350 WDS240G2G0C PCI-Express 3.0 240 GB M.2 SSD.

Kasa: DeepCool CC560 içinde hazır 600W 80+ PSU dahil.

Uyumlu, ekran kartı olarak ne düşünüyorsunuz?

yani ben nvidia istiyorum biraz amd düşmanıyım arkadaşlarda önermiyor grafikler pastel gibi diyorlar.

Hocam bütçe belirtirsen bakabilirim.

Yani ben NVIDIA istiyorum biraz AMD düşmanıyım arkadaşlarda önermiyor grafikler pastel gibi diyorlar.

Ayarını yaparsanız, iki kartta da güzel görüntü alırsınız, AMD saf kas gücü olarak güzel, ama driver her an sorun çıkarabilir, ekran kartına ayırmak istediğiniz bütçe nedir?

Ayarını yaparsanız, iki kartta da güzel görüntü alırsınız, AMD saf kas gücü olarak güzel, ama driver her an sorun çıkarabilir, ekran kartına ayırmak istediğiniz bütçe nedir?
ben şuanda sıkışığım ekran kartı alcak param yok şimdilik ekran kartsız almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…