Çözüldü Ryzen 5 5500 sistemde Windows 11 ağır çalışıyor

• Konuyu başlatan gktu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 814
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gktu

Hectopat
RAM
32 GB 3200 MHZ
Ekran kartı
RTX 2060 SUPER
Anakart
A520M HVS
İşlemci
Ryzen 5 5500
Windows 11 bayağı ağır çalışıyor.
Windows sürümüm: 23H2.

Çözüm
Hocam BIOS ayarlarında bir sıkıntı da olabilir. 3.30 sürümü kurulu mu?
FAT32 bende yok hocam nedense, USB ile ilgili olabilir mi?

USB belleğin 32 GB üstü ise FAT32 olmaz. Yapman gereken şey disk yönetimine girip flash belleğinin bölümünü silmek ve yeni bölüm oluşturmak fakat oluşturacağınız yeni bölüm 32 GB altı olmalıdır. Ben 20GB yapmıştım iş görmüştü. İşiniz bitince flash belleği aynı yerden eski haline getirebilirsiniz.

Olabilir sorun olmaz BIOS'da görüyorsa NTFS taşınabilir SSD ile atmışlığım var.
Asrock B560m-hdv de sadece fat32 görmüştü. O anakartta da bir fark olacağını zannetmiyorum. dediğim yöntemle fat32 yapması en mantıklısı.

USB belleğin 32 GB üstü ise FAT32 olmaz. Yapman gereken şey disk yönetimine girip flash belleğinin bölümünü silmek ve yeni bölüm oluşturmak fakat oluşturacağınız yeni bölüm 32 GB altı olmalıdır. Ben 20GB yapmıştım iş görmüştü. İşiniz bitince flash belleği aynı yerden eski haline getirebilirsiniz.

Hocam SanDisk'in 32 GB altı bir USB'sini taktım, ondan yapıyorum BIOS Update olunca gelirim tekrardan.

Hocam SanDisk'in 32 GB altı bir USB'sini taktım, ondan yapıyorum BIOS Update olunca gelirim tekrardan.
olmaz ise rufusdan bir bak derim orada görmesi lazım

Olmaz ise Rufus'dan bir bak derim orada görmesi lazım.

BIOS'u güncelledim, gayet iyi şu anda teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı