.png) 

FAT32 bende yok hocam nedense, USB ile ilgili olabilir mi?
Asrock B560m-hdv de sadece fat32 görmüştü. O anakartta da bir fark olacağını zannetmiyorum. dediğim yöntemle fat32 yapması en mantıklısı.Olabilir sorun olmaz BIOS'da görüyorsa NTFS taşınabilir SSD ile atmışlığım var.
USB belleğin 32 GB üstü ise FAT32 olmaz. Yapman gereken şey disk yönetimine girip flash belleğinin bölümünü silmek ve yeni bölüm oluşturmak fakat oluşturacağınız yeni bölüm 32 GB altı olmalıdır. Ben 20GB yapmıştım iş görmüştü. İşiniz bitince flash belleği aynı yerden eski haline getirebilirsiniz.
Hocam SanDisk'in 32 GB altı bir USB'sini taktım, ondan yapıyorum BIOS Update olunca gelirim tekrardan.
Olmaz ise Rufus'dan bir bak derim orada görmesi lazım.
Release Rufus 4.3 · pbatard/rufus
Add support for symbolic link preservation when NTFS is used Add an exception to enforce NTFS for Linux Mint's LMDE Add an expert feature to restrict a Windows installation to S Mode Fix persistenc...github.com
Hayırlı olsun, sistem istediğiniz hızda çalışıyorsa bios güncellemesi öneren arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. (Rapor>Çözüm)BIOS'u güncelledim, gayet iyi şu anda teşekkürler.
Hayırlı olsun, sistem istediğiniz hızda çalışıyorsa BIOS güncellemesi öneren arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. (rapor>çözüm)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.