borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.332 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 15 Mart 2023 #11 floppax dedi: Bazı arkadaşlarım arayüzüne alışması uzun sürüyor demişti o yuzden kalsam mi diye düşünmedim değil. Genişletmek için tıkla... Arayüzü bence güzel. Şu anda da kullanıyorum. Yalnız herkeste değişik tepkiler veriyor. Bende de saçma hatalar olmaya başladı.
floppax dedi: Bazı arkadaşlarım arayüzüne alışması uzun sürüyor demişti o yuzden kalsam mi diye düşünmedim değil. Genişletmek için tıkla... Arayüzü bence güzel. Şu anda da kullanıyorum. Yalnız herkeste değişik tepkiler veriyor. Bende de saçma hatalar olmaya başladı.
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 15 Mart 2023 #12 GTX660M dedi: W11 geçmenin amacı nedir? Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirttim Windows biraz baskılamaya başladı bende geçmeye değer mi diye merak etmiştim. borisyeisar dedi: Arayüzü bence güzel. Şu anda da kullanıyorum. Yalnız herkeste değişik tepkiler veriyor. Bende de saçma hatalar olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin sisteminiz nedir merak ettim isterseniz yanıtlamayabilirsiniz.
GTX660M dedi: W11 geçmenin amacı nedir? Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirttim Windows biraz baskılamaya başladı bende geçmeye değer mi diye merak etmiştim. borisyeisar dedi: Arayüzü bence güzel. Şu anda da kullanıyorum. Yalnız herkeste değişik tepkiler veriyor. Bende de saçma hatalar olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin sisteminiz nedir merak ettim isterseniz yanıtlamayabilirsiniz.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.332 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 15 Mart 2023 #13 floppax dedi: Hocam sizin sisteminiz nedir merak ettim isterseniz yanıtlamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2060S ve 3500X var. Sistem de 970 EVO SSD'ye kurulu.
floppax dedi: Hocam sizin sisteminiz nedir merak ettim isterseniz yanıtlamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2060S ve 3500X var. Sistem de 970 EVO SSD'ye kurulu.
Conor Anthony Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 Rx 570 Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #14 floppax dedi: Herkese merhaba, bu aralar Windows sık sık Windows 11'e geçmem için mesaj gönderip duruyor. Sizce geçmeli miyim? RX6600 ekran kartı ve Ryzen 5 5500 işlemcim var yardımlar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam R5 5500 işlemcim RX570 ekran kartım var. Bir aya yakın W11 kullanıyorum, gayet memnunum. Her an gibi sorunla karşılaşmadım.
floppax dedi: Herkese merhaba, bu aralar Windows sık sık Windows 11'e geçmem için mesaj gönderip duruyor. Sizce geçmeli miyim? RX6600 ekran kartı ve Ryzen 5 5500 işlemcim var yardımlar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam R5 5500 işlemcim RX570 ekran kartım var. Bir aya yakın W11 kullanıyorum, gayet memnunum. Her an gibi sorunla karşılaşmadım.
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 15 Mart 2023 #15 Bu akşam geçebilirim merak edip te gelen arkadaşlar için yazarım olan biteni. Conor Anthony dedi: Hocam R5 5500 işlemcim RX570 ekran kartım var. Bir aya yakın W11 kullanıyorum, gayet memnunum. Her an gibi sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Bende AMD kullanıyorum da performans ta değişiklikler oldu mu acaba?
Bu akşam geçebilirim merak edip te gelen arkadaşlar için yazarım olan biteni. Conor Anthony dedi: Hocam R5 5500 işlemcim RX570 ekran kartım var. Bir aya yakın W11 kullanıyorum, gayet memnunum. Her an gibi sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Bende AMD kullanıyorum da performans ta değişiklikler oldu mu acaba?
Conor Anthony Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 Rx 570 Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #16 floppax dedi: Bu akşam geçebilirim merak edip te gelen arkadaşlar için yazarım olan biteni. Bende AMD kullanıyorum da performans ta değişiklikler oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam benim gözle gördüğüm bir düşüş olmadı. Hatta yükselmiş bile olabilir. W10 aslında çok basitleştirilmiş bir W11.
floppax dedi: Bu akşam geçebilirim merak edip te gelen arkadaşlar için yazarım olan biteni. Bende AMD kullanıyorum da performans ta değişiklikler oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam benim gözle gördüğüm bir düşüş olmadı. Hatta yükselmiş bile olabilir. W10 aslında çok basitleştirilmiş bir W11.