Ryzen 5 5500 sisteme RX 9070 XT alınır mı?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Karti performans olarak çok beğendim. FSR4 ve gelişmiş RT performansı da hoşuma gitti. NVIDIA seçmekten çok daha mantıklı şu an bana gore fakat islemcim Ryzen 5 5500 ve PSU 550W 80+ FSP Hyper Pro. Simdilik sadece kart ve PSU alsam, ileride daha guclu bir işlemci alsam mantıklı mi sizce? Zaten çok oynayacak zamanım yok şu aralar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir de o işlemciyi kesinlikle değiştirmeniz lazım.

İleride daha güçlü bir işlemci alabilirsiniz. Ancak 1080P için bu kart aşırı fazla olur, onu belirteyim. 2K oynayacaksanız işlemci çokta sorun olmaz alana kadar.

@Adonis31, yapar da işlemci tabanlı oyunlarda fazlasıyla darboğaz yaşayacağınız kesin.

@Adonis31, yapar da işlemci tabanlı oyunlarda fazlasıyla darboğaz yaşayacağınız kesin.

Eyvallah hocam.

İleride daha güçlü bir işlemci alabilirsiniz. Ancak 1080p için bu kart aşırı fazla olur, onu belirteyim. 2K oynayacaksanız işlemci çok da sorun olmaz alana kadar.

Vallahi monitor de değişeceğim yazın eski sistem 1080 pydi aslında konsola geçecektim fakat 9070 XT çok iyi oldugu için vazgeçtim kart almak daha mantıklı geldi.

@ALUU komik olan ne.

Vallahi monitor de değişeceğim yazın eski sistem 1080 pydi aslında konsola geçecektim fakat 9070 XT çok iyi oldugu için vazgeçtim kart almak daha mantıklı geldi.
İleride monitör ve işlemci güncellemesi yapılacaksa alınabilir bu kart. Evet, arkadaşın da dediği gibi işlemci bazlı oyunlarda epey sıkıntı yaşarsınız fakat bu almayın demek değil. Tabii AM4'de 5700X3D, 5800X3D gibi bir işlemci anca kurtaracaktır bu kartı.

Şu an F/P dediğimiz 9070 XT bile 600$ MSRP fiyatına kıyasla ülkede 900$ seviyesinde satılıyor. Aciliyetiniz yoksa şu an almamak lazım.

Şu an F/P dediğimiz 9070 XT bile 600$ MSRP fiyatına kıyasla ülkede 900$ seviyesinde satılıyor. Aciliyetiniz yoksa şu an almamak lazım.

Ay sonuna doğru alırım hocam zaten.

İleride monitör ve işlemci güncellemesi yapılacaksa alınabilir bu kart. Evet, arkadaşın da dediği gibi işlemci bazlı oyunlarda epey sıkıntı yaşarsınız fakat bu almayın demek değil. Tabii AM4'te 5700x3D, 5800x3D gibi bir işlemci anca kurtaracaktır bu kartı.

AM4 kalırsam 5700x3D alırım belki o zamana AM5 bile geçerim hocam belli olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı