Ryzen 5 5500 ve R7 240 ekran kartı uyumlu mudur?

Ekran kartının yanına ekstra 8 GB RAM almayı da unutma. Ryzen işlemcilerde çift kanal RAM onemli gibi bir şey.
evet haklısın ama baktığım çoğu forumda çok çok önemli değil diyorlardı tabii ki ileride 16 yapmak isterim. ama ryzen da işler farklı anladığım kadarıyla

Ekran kartının yanına ekstra 8 GB RAM almayı da unutma. Ryzen işlemcilerde çift kanal RAM onemli gibi bir şey.

Hocam bir de şunu sorayim bende şu an 400watt PSU var ben bu anakartı ve işlemciyi alınca kablolamayı yapıp direkt çalıştırabilir miyim herhangi bir şey istemez değil mi? Sonuçta BIOS güncel gelecek.

Sıfırdan kurulum yapmanı oneririm. Ardından ekran kartı ve chipset sürücüsünü güncelle. Benim onerilerim bunlar.

Evet önce uzay toplayıp problem var mı yok mu diye kontrol edeceğim sonrasında güzel bir kablolama falan yapıp çalıştıracağım yüksek ihtimalle de sistem kargodayken format flashı hazırlarım en son da bilgileri alıp güzel bir format atarım sonra eski yazılımlarla çakışmasın amann.

Sıfırdan kurulum yapmanı oneririm. Ardından ekran kartı ve chipset sürücüsünü güncelle. Benim onerilerim bunlar.

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim hocam bu forumu çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…