Ryzen 5 5500 ve RX6600 sistem iyi midir?

Teşekkürler reisim ağustos sonu gibi işten ayrılıyorum ve eylül 10 gibi sistemi toplamış olurum o zamana kadar bin lira falan fiyat fark edecegini dusunuyorum
Bunun yanı sıra sistemdeki soğutma nasıl olur bu kasa soğuturmu?

Linki varmı sistemin

İtopya.com da hazır sistemler kısmına girersen 18000 TL'ye sadece o var ama siteden ekran kartı RX6600 yapılamıyor direk RTX 3060 yapabiliyorsun diye biliyorum o yüzden başka siteden fotoğraftakileri okuyarak toplayabilirsin.

RTX 3060 ekleyeyim o zaman hangisi daha iyi rx6600 mı 3060 mı?

Birde bu sistem var ama bunda işlemci soğutucu yok sanırım

RTX 3060 ekleyeyim o zaman hangisi daha iyi RX6600 mı 3060 mı?

Normalde yakın zamana kadar RTX 3060 daha iyiydi ama AMD'nin yeni getirdiği özellik sayesinde FPS her oyunda neredeyse iki katına çıkıyor gerçekten müthiş bir şey eklediler ben şu an RX6600'ü RTX 3060'dan daha iyi olarak görüyorum.

Hocam RAM'leri 120 TL farkla 3600 MHz Goodram ile değiştirin, anakartı B450M K II ile değiştirmenizi tavsiye ederim bir de yapabilirseniz 5600 ekleyin ama daha sonradan soğutucu almayı unutmayın.
Bütçemi biraz aşıyor şuan kendi topladığım sistemi almak daha makul benim açımdan

Aldın mı sistemi

Bütçemi biraz aşıyor şuan kendi topladığım sistemi almak daha makul benim açımdan
Eğer almadiysanız size yardımcı olablirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…