Ryzen 5 5500GT'li APU sistem nasıldır?

thexe

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 10bin TL'ye APU sistem buldum. İçerisinde Ryzen 5 5500GT var normal oynayacağım oyunlar Valorant ve birkaç tane başka oyun (The Forest, ESC backrooms vs).

Bu oyunları sorunsuz şekilde açabilir mi? Veya 10000 TL fiyata bu sistemden daha iyisi bulunur mu?

AMD Ryzen 5 5500GT 16 GB DDR4 512 GB SSD Gigabyte A520M.
600W'lıkda bir PSU var.

İsterseniz linki verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin gibi alabilirsin ileride ekran kartıda eklersin ama The Forest'i akıcı oynatmaz diyeyim ama ileride ekran kartıda alırsan sıkıntı cıkmaz gibi alabilirsin bir sıkıntı görmüyorum.

İstediğin gibi alabilirsin ileride ekran kartıda eklersin ama The Forest'i akıcı oynatmaz diyeyim ama ileride ekran kartıda alırsan sıkıntı cıkmaz gibi alabilirsin bir sıkıntı görmüyorum.
Teşekkürler hocam Birde birşey daha soracağım bilginiz varsa. Roleplay düşkünüyüm Fivem oynamayı düşünüyorum en düşük ayarlar ve birkaç ayar oynaması ile oynatırmı?

Teşekkürler hocam bir de bir şey daha soracağım bilginiz varsa. Roleplay düşkünüyüm FiveM oynamayı düşünüyorum en düşük ayarlar ve birkaç ayar oynaması ile oynatır mı?

Hiçbir fikrim yok ama tahminimce oynatmaz ama o sistemi geliştirene kadar tutar seni.

Hiçbir fikrim yok ama tahminimce oynatmaz ama o sistemi geliştirene kadar tutar seni.
Bu sistemi aldıtkan sonra herhangi bir ekran kartı öneriniz varmı?

Forestida oynatacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…