Ryzen 5 5600 alınır mı?

Abiler sa.
Ryzen 5 5600 almayi dusunuyorum. Oncelikle islemci sonra anakart ve RAM alacagim sirasiyla. RX 570 GPU mu bir sure kullanmayi dusunuyorum. Alınır mı sizce? 2800 fiyati var.
Adamin aciklamasi budur.
16 ay daha garantisi var, fanı ve kutusu yoktur, tray işlemcidir.

Üzmez. Çok ısınmaz bide performansı gayet güzel. Alabilirsiniz.

Güzel işlemci ama anakartın AM4 soket mi hocam? Sıfırı 3500 TL hocam 3 taksit ile alma imkanın var.

Yok iste sirayla geçeceğim i5-4. nesil var şu an.

Sonunda X olanlar nedir hocam cok farki var mı?
Ayrica tray islemci oldugu yaziyor.
X işlemciler daha yüksek saat hızlarına ve daha fazla güç tüketimine sahipler hocam. Trayde sadece işlemci gelecek demek. Soğutucusu falan yok yani.

Yanlış bilgi
Yok iste sirayla geçeceğim i5-4. nesil var şu an.

Sonunda X olanlar nedir hocam cok farki var mı?
Ayrica tray islemci oldugu yaziyor.

Hayır perfornmansları aynı. Çok minik bir Hz farkı olabilir. 5600 işlemci de dahili grafik kartı var diye biliyorum. 5600X de yok diye biliyorum. 5600X daha fazla ısınır. Şu an aklıma gelen bunlar. Tray işlemci stok fan olmadan sana satacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
X işlemciler daha yüksek saat hızlarına ve daha fazla güç tüketimine sahipler hocam. Trayde sadece işlemci gelecek demek. Soğutucusu falan yok yani.

Hocam cok soru sormus olabilirim de 3600 ile performansta cok farklı mı? Cunku ayni soket yapilari ve fiyat olarak daha cazipde. Az once bir video cikti karsima karsilastirma cok fazla FPS oynamiyor diye anladim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…