Ryzen 5 5600 alınır mı?

sametaydemirr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Sistem bileşenlerim aşağıda, genellikle CS2 ve Valorant oynuyorum. Hikaye oyunları vs. oynamıyorum, yani tamamen FPS oyunlarına odaklıyım. Bazı arkadaşlar AM5 sisteme geçmemi önerdi ama ben çok fazla oyun oynamıyorum ve bu tür oyunlar işlemci odaklı olduğu için sadece işlemcimi yükseltmek istiyorum.

Sistemim:

• Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition 8 GB
  • Corsair 16 GB (2x8) Vengeance LPX 3000MHz
  • AMD Ryzen 5 2600 3.40GHz
  • ASUS Prime B450M-A 4400MHz(OC) RGB M.2 AM4 mATX anakart

Maksimum bütçem 4.000TL. Aklımda Ryzen 5 5600 var, bu işlemciye geçersem CS2 ve Valorant'ta gözle görülür bir fark yaşar mıyım?
BIOS güncellemesi gerekir mi? Sistemime uygun olup olmadığı konusunda emin değilim.

Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, öncelikle evet, alınır. Ryzen 5 2600 ile gözle görebileceğiniz bir fark yaşarsınız, üzmek yani. BIOS konusunda BIOS'unuz eski ise güncelleme isteyebilir. Zaten BIOS sürümünüzü her zaman güncel tutmak önemlidir bu yüzden işlemci değişseniz de değişmeseniz de BIOS'unuzu son kararlı sürüme güncellemenizi öneririm. Bunun dışında parçalarınız ile uyumlu, içiniz rahat olsun.

Merhaba Ryzen 5 5600 ve RX 6700 XT ile 1080p de kullanmaktayım. CS2 de 200 300 FPS, Valorant da 300 400 FPS arası oynamaktayım. Ayarlar düşük tabii ki de. Bilgilendirmek için yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…