Merhaba, R5 5600 aldım fakat çok ısınıyor. Stok soğutucu ile bir de bilgisayardan tık tık ses geliyor boştayken gelmiyor fakat bir şey yaparken geliyor. Steam PUBG oynadım 80 85 arası oldu bu normal mi? Termal macun daha bugün sürüldü.
Stok soğutucuyla normal değerler bunlar. Ben zamanında CyberPunk 2077 oynarken 95 - 97 leri bile gördüm. Geçen sene yaz ayıydı ve stok fanlıydı o zamanlar (kasam havadar yerde değil). Kısa zamanda kule tipine geçmeniz lazım. Ayrıca kasanızın hava akışının verimli olup olmaması, kasa içi fan miktarı ve kasayı konumlandırdığınız yer de önemli. Olabildiğince havadar yere konumlandırın.
5600 evet ısınıyor güzel bir kule tipi soğutucu fazlasıyla iş görür. Ben aynı işlemciye thermalright peerless assassin aldım geldiğinde ne kadar fark ettiğini buraya atarım.
Stok soğutucuyla normal değerler bunlar. Ben zamanında Cyberpunk 2077 oynarken 95 - 97leri bile gördüm. Geçen sene yaz ayıydı ve stok fanlıydı o zamanlar (kasam havadar yerde değil). Kısa zamanda kule tipine geçmeniz lazım. Ayrıca kasanızın hava akışının verimli olup olmaması, kasa içi fan miktarı ve kasayı konumlandırdığınız yer de önemli. Olabildiğince havadar yere konumlandırın.