muem Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #1 Bu ayarı açarsam işlemcim çok ısınır mı? İşlemcim 4GHz'lerde dolaşıyor bunu açınca.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #2 muem dedi: Eki Görüntüle 1767600 Bu ayarı açarsam işlemcim çok ısınır mı? İşlemcim 4GHz'lerde dolaşıyor bunu açınca. Genişletmek için tıkla... Kule soğutma alırsan sorun olmaz bende açık.
muem dedi: Eki Görüntüle 1767600 Bu ayarı açarsam işlemcim çok ısınır mı? İşlemcim 4GHz'lerde dolaşıyor bunu açınca. Genişletmek için tıkla... Kule soğutma alırsan sorun olmaz bende açık.
muem Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #3 Miraç Gürbüz dedi: Kule soğutma alırsan sorun olmaz bende açık. Genişletmek için tıkla... kule soğutma alamıyorum kapatmalı mıyım
Miraç Gürbüz dedi: Kule soğutma alırsan sorun olmaz bende açık. Genişletmek için tıkla... kule soğutma alamıyorum kapatmalı mıyım
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #4 muem dedi: Kule soğutma alamıyorum kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben alana kadar kapatmıştım ama performans düşüşü yaşıyorsun haberin olsun para bulup kule soğutucuya geçmeni öneririm.
muem dedi: Kule soğutma alamıyorum kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben alana kadar kapatmıştım ama performans düşüşü yaşıyorsun haberin olsun para bulup kule soğutucuya geçmeni öneririm.
SchindlerYahudisi Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 375 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #5 CPB'yi actiktan sonra sicaklik degerlerini paylas ona gore bir sey denebilir. Bende suan acik bostayken 51 derecelerde calisiyor. Stock fan var.
CPB'yi actiktan sonra sicaklik degerlerini paylas ona gore bir sey denebilir. Bende suan acik bostayken 51 derecelerde calisiyor. Stock fan var.
muem Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #6 SchindlerYahudisi dedi: CPB'yi actiktan sonra sicaklik degerlerini paylas ona gore bir sey denebilir. Bende suan acik bostayken 51 derecelerde calisiyor. Stock fan var. Genişletmek için tıkla... nasıl bakabilirim sıcaklığa
SchindlerYahudisi dedi: CPB'yi actiktan sonra sicaklik degerlerini paylas ona gore bir sey denebilir. Bende suan acik bostayken 51 derecelerde calisiyor. Stock fan var. Genişletmek için tıkla... nasıl bakabilirim sıcaklığa
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 5 Mayıs 2023 #7 MSI Afterburner ile oyun içi değerlere bakabilirsin. CPB ile performansın artar ama stok soğutucu ile 80 dereceleri görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MSI Afterburner ile oyun içi değerlere bakabilirsin. CPB ile performansın artar ama stok soğutucu ile 80 dereceleri görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et