Ryzen 5 5600 Curve Optimizer ayarları nasıl yapılır?

Prosper Blade

Kilopat
Arkadaşlar CO değerleri nasıl olmalı? Altın çekirdek, gümüş ve bronzlar için ve PBO değerleri nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu tarafında sağlamsın varsayıyorum, ilk olarak varsa Ryzen Master gudubetinden uzak dur. Altını, gümüşü, dövizi sonra halledersin. İlk olarak PPT 140W, TDC 90A, EDC 150A gir, Scalar X10 yapıştır geç, Boost Clock Positive +200 ver, Thermal Throttle Limit'i de manuel yap ve sana ne kadar lazımsa onu gir, Curve Optimizer all Core negative -15 yeter şimdilik. R23 skorlarını bekliyorum.

Soğutucu tarafında sağlamsın varsayıyorum, ilk olarak varsa Ryzen Master gudubetinden uzak dur. Altını, gümüşü, dövizi sonra halledersin. İlk olarak ppt 140W, tdc 90a, edc 150a gir, scalar X10 yapıştır geç, Boost clock positive +200 ver, thermal throttle Limit'i de manuel yap ve sana ne kadar lazımsa onu gir, Curve Optimizer all Core negative -15 yeter şimdilik. R23 skorlarını bekliyorum.

Bu değerler fazla agresif geldi 130 80 125 verdim co değerleri ise bronzlar - 25 Silver ve Gold çekirdekler - 10 +200 MHz Boost.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı