Quezel Kilopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Ryzen 3 2200G'den Ryzen 5 5600'e geçtim. Herhangi bir sorun yok görüntü vs. Var ama anakartta CPU ışığı yanıyor. Bir sorun teşkil eder mi?
Ryzen 3 2200G'den Ryzen 5 5600'e geçtim. Herhangi bir sorun yok görüntü vs. Var ama anakartta CPU ışığı yanıyor. Bir sorun teşkil eder mi?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 20 Temmuz 2023 #2 Yanmaması gerekiyor, RAM ayarlarını sıfırlayıp tekrar XMP açın, bazen RAM'lerde CPU LED yakabiliyor. BIOS'unuz da güncel olsun.
Yanmaması gerekiyor, RAM ayarlarını sıfırlayıp tekrar XMP açın, bazen RAM'lerde CPU LED yakabiliyor. BIOS'unuz da güncel olsun.
Quezel Kilopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 Marix dedi: Yanmaması gerekiyor, RAM ayarlarını sıfırlayıp tekrar XMP açın, bazen RAM'lerde CPU LED yakabiliyor. BIOS'unuz da güncel olsun. Genişletmek için tıkla... Biosum son sürümde. Biosu sıfırladım ancak hâlâ yanıyor.
Marix dedi: Yanmaması gerekiyor, RAM ayarlarını sıfırlayıp tekrar XMP açın, bazen RAM'lerde CPU LED yakabiliyor. BIOS'unuz da güncel olsun. Genişletmek için tıkla... Biosum son sürümde. Biosu sıfırladım ancak hâlâ yanıyor.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 20 Temmuz 2023 #4 Sistemde sadece işlemciyi mi değiştirdiniz?
Quezel Kilopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #5 Marix dedi: Sistemde sadece işlemciyi mi değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet sadece işlemci değişti. Windows'u sorunsuz kullanıyorum ama ışıktan dolayı şüphelendim.
Marix dedi: Sistemde sadece işlemciyi mi değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet sadece işlemci değişti. Windows'u sorunsuz kullanıyorum ama ışıktan dolayı şüphelendim.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 20 Temmuz 2023 #6 Soğutucuyu biraz gevşetmeyi deneyin, dengesiz sıkıltıysa bazı pinler sorun çıkarıyordur.
Quezel Kilopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #7 Marix dedi: Soğutucuyu biraz gevşetmeyi deneyin, dengesiz sıkıltıysa bazı pinler sorun çıkarıyordur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum ona göre haber vereceğim.
Marix dedi: Soğutucuyu biraz gevşetmeyi deneyin, dengesiz sıkıltıysa bazı pinler sorun çıkarıyordur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum ona göre haber vereceğim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.992 Makaleler 26 Çözümler 519 20 Temmuz 2023 #8 Bazı MSI anakartlarda bu bug var, bug yani herhangi bir sorun teşkil etmiyor. BIOS güncellemesi ile çözerlerse anca o zaman düzelir.
Bazı MSI anakartlarda bu bug var, bug yani herhangi bir sorun teşkil etmiyor. BIOS güncellemesi ile çözerlerse anca o zaman düzelir.
Quezel Kilopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #9 Marix dedi: Soğutucuyu biraz gevşetmeyi deneyin, dengesiz sıkıltıysa bazı pinler sorun çıkarıyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptim hatta işlemciyi tekrar söküp cikardim degisen bir şey olmadı. Emir M. dedi: Bazı MSI anakartlarda bu bug var, bug yani herhangi bir sorun teşkil etmiyor. BIOS güncellemesi ile çözerlerse anca o zaman düzelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam inşallah öyledir bir sorun çıkmasını hiç istemiyorum çünkü.
Marix dedi: Soğutucuyu biraz gevşetmeyi deneyin, dengesiz sıkıltıysa bazı pinler sorun çıkarıyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptim hatta işlemciyi tekrar söküp cikardim degisen bir şey olmadı. Emir M. dedi: Bazı MSI anakartlarda bu bug var, bug yani herhangi bir sorun teşkil etmiyor. BIOS güncellemesi ile çözerlerse anca o zaman düzelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam inşallah öyledir bir sorun çıkmasını hiç istemiyorum çünkü.