3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 9 Ağustos 2024 #21 AkraBisyon dedi: Hocam kasa V2 değil sonradan tam modeline baktım. DeepCool CC560 650W 80+ tempered glass LED USB 3.0 ATX mid Tower kasa. Genişletmek için tıkla... Şimdi boşluğu kendim ölçtüm, @Marix dediği üzere fanı kaydırmaya gerek yokmuş, uyması gerek. Risk almak istemiyorum derseniz Phantom Spirit gayet iyi bu arada.
AkraBisyon dedi: Hocam kasa V2 değil sonradan tam modeline baktım. DeepCool CC560 650W 80+ tempered glass LED USB 3.0 ATX mid Tower kasa. Genişletmek için tıkla... Şimdi boşluğu kendim ölçtüm, @Marix dediği üzere fanı kaydırmaya gerek yokmuş, uyması gerek. Risk almak istemiyorum derseniz Phantom Spirit gayet iyi bu arada.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.323 Çözümler 999 9 Ağustos 2024 #22 361370 dedi: Şimdi boşluğu kendim ölçtüm, @Marix dediği üzere fanı kaydırmaya gerek yokmuş, uyması gerek. Risk almak istemiyorum derseniz Phantom Spirit gayet iyi bu arada. Genişletmek için tıkla... Bencede, Phantom Spirit fazla fazla yeter.
361370 dedi: Şimdi boşluğu kendim ölçtüm, @Marix dediği üzere fanı kaydırmaya gerek yokmuş, uyması gerek. Risk almak istemiyorum derseniz Phantom Spirit gayet iyi bu arada. Genişletmek için tıkla... Bencede, Phantom Spirit fazla fazla yeter.
AkraBisyon Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 9 Ağustos 2024 #23 Marix dedi: Bencede, Phantom Spirit fazla fazla yeter. Genişletmek için tıkla... Peki hocam tüm seçenekleri gözden geçireceğim son olarak macun sürmek ve işlemci fan değiştirmek için ekran kartını çıkartmam gerekir mi?
Marix dedi: Bencede, Phantom Spirit fazla fazla yeter. Genişletmek için tıkla... Peki hocam tüm seçenekleri gözden geçireceğim son olarak macun sürmek ve işlemci fan değiştirmek için ekran kartını çıkartmam gerekir mi?
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 9 Ağustos 2024 #24 AkraBisyon dedi: Peki hocam tüm seçenekleri gözden geçireceğim son olarak macun sürmek ve işlemci fan değiştirmek için ekran kartını çıkartmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... GPU sökmeden soğutucu değiştirmek işkence olur.
AkraBisyon dedi: Peki hocam tüm seçenekleri gözden geçireceğim son olarak macun sürmek ve işlemci fan değiştirmek için ekran kartını çıkartmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... GPU sökmeden soğutucu değiştirmek işkence olur.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.323 Çözümler 999 9 Ağustos 2024 #25 AkraBisyon dedi: Peki hocam tüm seçenekleri gözden geçireceğim son olarak macun sürmek ve işlemci fan değiştirmek için ekran kartını çıkartmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Rahat çalışmak için sökmek lazım.
AkraBisyon dedi: Peki hocam tüm seçenekleri gözden geçireceğim son olarak macun sürmek ve işlemci fan değiştirmek için ekran kartını çıkartmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Rahat çalışmak için sökmek lazım.